Last news in Fakti

26 Март, 2021 11:57 4 927 13

"Борат" 2 влезе в рекордите на Гинес

  • борат-
  • филм-
  • мария бакалова-
  • рекорд-
  • гинес

Ново постижение за лентата на Саша Барън Коен

Продължението на филма за казахстанския журналист Борат, с участието на българската актриса Мария Бакалова, влезе в Книгата на рекордите на Гинес като продукцията с най-дълго заглавие, борила се за най-престижната награда за кино "Оскар". Цялото име на филма е “Борат Продължението: Доставка на невероятен подкуп за американския режим с цел облагодетелстването на някога великия казахстански народ”, предава Нова телевизия.

В оригинала на английски заглавието съдържа 110 букви и символи, което му отрежда място в Книгата с рекордите.

Новината беше съобщена на официалния сайт на “Гинес”, като в публикацията се отделя сериозно внимание на приноса на Мария Бакалова, която пък е първата българка, номинирана за "Оскар" в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля.

Междувременно звездата ни зарадва с поредната впечатляваща новина - тя изгря на корицата на престижното списание Glass Magazine. Сесията е дело на световноизвестния фотограф Джоузеф Синклер.

В Instagram Мария написа: "Здравейте! Толкова съм щастлива да споделя с вас първата си корица. Благодаря на всички невероятни хора, които работиха с мен през този ден - за страхотното време и прекрасното интервю“.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Михал

    16 1 Отговор
    Борат, Казахстан, БГ... да пребъде, световната,, култура..!

    Коментиран от #7

  • 2 Йо Несбьо

    44 8 Отговор
    На мен филмът ми се стори невероятно тъп, долнопробен, идиотски и с много нагласени сцени. Саша Барон Коен е отвратителен и гнусни, но уж само в ролята на Борат. Изгледах го заради българката и заради учудващите според мен коментари от критиката. Позасмях се един-два пъти. Или американците са рядко тъпи, което не е точно така, или уж хуморът във филма е невероятно селски, дебелашки и каруцарски. А може би и двете?

    Коментиран от #4, #11, #13

  • 3 Всъщност

    30 6 Отговор
    Може да вземе награда за простотия и еврейска халтурка.
  • 4 7777

    19 4 Отговор

    До коментар #2 от "Йо Несбьо":

    Тази истерия ми прилича на тази с филма "Сляпата Вайша" на Георги Господинов. Или ние сме много изостанали и неможем да разберем или наистина филмите са доста тъпи

    Коментиран от #6

  • 5 Поvръщня

    20 3 Отговор
    Гнуsна sоросоид-либерастка поvръщня в модния политкоректен стил. За съжаления лепва петно на интелекта на цялата американска популация,а реално половината американци не са либерастни иzклеsвци.
  • 6 😀 първото е...

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "7777":

    Не сте"много" изостанали. Само 50 години назад и 30 в страни... А цървули и култура... нямат нищо общо. Те са свикнали да ги облъчват само с пропаганда.
  • 7 Nikola

    25 2 Отговор

    До коментар #1 от "Михал":

    Потресаващо бездарна помия- от сценариста, през режисьора, до артистите! Еманация на световния упадък...

    Коментиран от #8

  • 8 Добре.

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Nikola":

    Нямам висше и се, радвам, че ми поддържаш думите...!
  • 9 big

    4 2 Отговор
    Е, като не може да влезе като художествено произведение и така може! Важното е да се говори, няма лоша реклама!
  • 10 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    2 0 Отговор
    Аз искам жена като Мария ,която цял живот да ми отваря бирите като във филма...
  • 11 винкел

    4 7 Отговор

    До коментар #2 от "Йо Несбьо":

    Тук не става въпрос за сценарий а за актьорска игра.Номинацията на Мария е за подържаща роля.Колкото са ти по-гнусни Саша и Мария толкова по добри актьори са.Нали е българка недеи да я хвалиш нормално е да я оплюваш - хвалбите запази за "Мосфилм"
  • 12 Трудни работи

    8 1 Отговор
    Филмите на този "велик" "актьор" и "режисьор" са нещо изключително пошло. С тях не може да сравнява даже нито едно от просташките чалгаджийски шоута които вървят по няколко телевизии у нас. Девиза и при едните и при другите е "Н@сран но на екран !"
    Ролята на Мария във филма обаче е нещо различно. Наистина се справи отлично. Опасенията на тези които я "критикуват" да не се окаже едностранчива както и "великите" актьори по нашите шоута, които обаче играят една роля от както са се пръкнали - тази на завършения простак. Подчертавам роля, като хора не ги познавам ! Да са живи и здрави !
  • 13 Името му е

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Йо Несбьо":

    Името му е Ю! Ю Несбьо. Както Haaland е Холан ( ако се интересуваш от футбол).