Last news in Fakti

26 Март, 2021 13:58 2 300 5

Хилария Болдуин се сравни с крава

  • алек болдуин-
  • хилария болдуин-
  • бебе-
  • бебета-
  • деца

Семейството на Алек и Хилария Болдуин се сдоби с две бебета за по-малко от година

Хилария Болдуин се сравни с крава - 1
Снимка: Shutterstock

Хилария Болдуин призна, че да кърмиш две бебета изобщо не е лесна работа. Съпругата на Алек Болдуин стигна до там да се сравни с крава, пише Дарик.

В свое Instagram „story” тя призна, че се чувства изключително уморена и жадна. В края на февруари стана ясно за официалната поява на шестото дете в семейството на Болдуин.

С помощта на сурогатна майка двойката посрещна втората си дъщеря на име Лусия. А само шест месеца преди това Хилария роди петото дете - синът им Едуардо.


Наскоро Хилария публикува пост в своя Instagram профил, в който обясни защо двамата с Алек са решили да имат шесто дете и то от сурогатна майка.Тя сподели, че децата им наистина са очаквали да имат още една сестричка през 2019 година, когато Хилария беше бременна, но за нещастие преживя спонтанен аборт в четвъртия месец. Тогава красавицата им е обещала, че един ден те ще имат своята сестричка.

Освен Лусия и Еди, Алек и Хилария отглеждат 7-годишната Кармен, 5-годишния Рафаел, 4-годишния Леонардо и 2-годишния Ромео.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 село

    8 3 Отговор
    Осъзнавате ли колко гротеско звучи "сургатна майка"? Холивудският морал купува и продава всичко.
  • 2 Джон ,Смит.

    2 0 Отговор
    Сложил им ромейски имена..На сурогатните хлапета...О.май гад.!
  • 3 Има много крави,

    1 2 Отговор
    Но има и такива, които не приличат нито на мъж, нито на жена..... искате ли да, ви разкажа такава случка, що за,,, изроди,, сме ние БГ.....поредния куриоз........ за мое съжаление....Хилария, айм сори, близнаците са,, хубави,,...!

    Коментиран от #4

  • 4 вече ще знаем

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Има много крави,":

    Затова ли се криеш в мрежата?

    Коментиран от #5

  • 5 Ти затова, ли се,

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "вече ще знаем":

    Показваш, че си,, красифа,, като Хилария,.....!