Last news in Fakti

27 Март, 2021 13:05 15 970 10

Любими БГ звезди влизат в "Съни бийч"

  • сериал-
  • съни бийч-
  • звезди-
  • актьори-
  • аня пенчева-
  • кирил ефремов-
  • златка райкова

В новите епизоди на сериала зрителите ще видят Аня Пенчева, Кирил Ефремов и Златка Райкова

Любими български актьори влизат във втория сезон на хитовия сериал по bTV "Съни бийч". Легендарната красавица Аня Пенчева, позната с десетките си роли в театъра, киното и телевизията, и колегата ѝ Кирил Ефремов са две от новите лица, които се присъединяват към екипа на популярната комедия, чиито снимки вече са на старта си. Двамата ще заредят тв екрана с много смях и приятни емоции.

Ослепителната Аня Пенчева ще влезе в ролята на лекомислената Розалия.

"Никога не съм играла лековати жени и благодаря, че в наситената ми творческа кариера получих този шанс", каза актрисата.

В "Съни бийч" героинята ѝ е майка на спасителя Младен, брилянтно изигран от Иво Аръков.

"Той е чудесен! Както в живота, така и на екрана, случих на деца! Да вляза в "Съни бийч" пък е истинско удоволствие. Живеем в кошмарно време на страх и стрес, и човек има нужда да се усмихне на нещо цветно и ведро", каза Пенчева. За разлика от нея, Кирил Ефремов реши да запази в тайна ролята си и така да създаде напрегнато очакване около героя си.

Броени часове преди старта на снимките за втория сезон на "Съни бийч" Иво Аръков посрещна на летището екранната си партньорка Лидия Инджова. Актрисата кацна у нас от Брюксел, където живее в последните години. В новите епизоди на поредицата тя отново ще влезе в ролята на свенливата научна работничка Дарина.

"Очаквайте неочакваното. Героинята ми ще поеме по рискован път и ще завладее Слънчев бряг. Младен ще се опита да я спаси от самата нея и ще се потопи в емоционален дисбаланс", разкри Инджова.

Дебют на малкия екран съвсем скоро ще направи и най-известната блондинка в държавата Златка Райкова.

Мечтата ѝ за роля се сбъдва в романтичната комедия по бТВ „Съни бийч“, чиито вече чисто нови епизоди стартираха този петък. В тях половинката на Благо Джизъса ще се появи като гост-звезда и ще събере погледите и на зрителите, и на актьорите, с които влиза в сцените.

По време на снимките в Слънчев бряг целият курорт е забелязал Златка, но тя по всякакъв начин е прикривала, че участва в продукцията, за да не издава нищо от сюжета. Държала се е като курортистка на почивка през деня в компанията на Благо, а след залез слънце е снимала, признава самата тя. Това значи, че ролята ѝ ще е в нощна обстановка и се очаква да е провокативна.

Златка има общи сцени с Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Даниел Пеев, Евелин Костова, Боряна Братоева – основните актьори в сюжета на сериала. Това ще е първа роля на блондинката в тв сериал и втора като цяло - преди 10 години Райкова се снима в холивудския хит „Конан Варварина“ като робиня.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    10 0 Отговор
    Проучване доказа: 100% от жените не понасят мъжете им да си почиват.
  • 2 шефа

    16 10 Отговор
    До болка досадни,противни и некадърни физиономии влизат в бозата Съни Бийч,отърване от простащината няма,Вижте само последните десет години какъв нагъл,крадлив и прост примат с звучния прякор Тиквата е на власт и всичко живо мълчи.България си отива.
  • 3 ТаУмВзе

    8 3 Отговор
    Тоя Пълнеж за рекламки е доброволна лоботомия. Както и уж съвременните бг кино продукции, които са откровенна Гавра с Киното. По точно, друг начин за пране на кинти.
  • 4 Един

    1 0 Отговор
    Точно перчене е лека искаше да гледа атрибута на азис
  • 5 Аман бе

    7 2 Отговор
    Много тъп филм...
  • 6 Пенчева

    5 0 Отговор
    За, първи път ще изиграе,, лека,, жена на сцената, разбира се...!
  • 7 НОВО ПЕТ

    4 5 Отговор
    ТОЯ ФИЛМ Е НЕЩО СВЕЖО В ОБЩАТА СИВОТА НА ТВ СЕРИАЛИТЕ.....ЗАСЛУЖАВА СИ....ПРЕДРИЧАМ МУ СТРАХОТНО БЪДЕЩЕ....СЪНИТО СИ Е СЪНИТО
  • 8 Цбйк

    4 0 Отговор
    Нито са любими, нито са звезди!
  • 9 Дени

    1 0 Отговор
    Златка Райкова(русата Златка) не игра ли преди 9г.в един друг БГ сериал-"Забранена любов"?
  • 10 пацо

    1 0 Отговор
    истински звезди в българия нема всички са медийни продукти и защо любими чувал съм много българи да псуват виждайки измислените звезди на демокрацията