Last news in Fakti

29 Март, 2021 08:17 8 586 21

Български зет е кандидат за кмет на Лондон

  • браян роуз-
  • кандидат-
  • кмет-
  • лондон-
  • зет-
  • женен

Браян Роуз е женен за българка с корени от Северозапада

“Българска следа” има в изборите за кмет на Лондон тази пролет, установи проверка на агенция BulNews.
Един от най-популярните кандидати за кметския пост на английската столица – Браян Роуз, е женен за българка с корени от Северозапада, пише bulnews.bg.

Брайън Роуз е известен американски подкастър и влогър, понастоящем базиран в Лондон. Роден през май 1971 г. в Америка, Роуз развива успешна кариера в банковото дело и работи за различни институции в Ню Йорк и Лондон. През 2011 година американецът решава да създаде свой подкаст и YouTube канал, в които да популяризира идеите си. Към днешна дата, неговият канал London Real има два милиона абонати, които следят с интерес неговите теории на конспирацията за пандемията “COVID-19”. Роуз участва в изборите за кмет на Лондон през 2021 г. като независим кандидат.
Браян Роуз не подкрепя строгите мерки срещу коронавируса, които правителствата налагат, като остро критикува локдаун мерките и ползите от тях.

Според кандидат-кмета, Лондон трябва незабавно да бъде върнат към работен режим, за да успее да съживи икономиката си.
Роуз е подготвил и подробен план с конкретни мерки, върху които той и екипът му ще работят, за да върнат гражданите на Лондон към нормалния живот.

Сред мерките са шестмесечни “данъчни ваканции” за редица ключови за икономиката сектори, отваряне на театри, музеи и други културни учреждения, връщане на децата в училище и други.

Съпругата на финансиста Роуз – Мариана Алексиева, е родом от Айтос, но коренът ѝ е от село Драганица и Вършец. На 18-годишна възраст се мести да живее в Лондон. През годините развива кариера в областта на модата и търговията, като трупа опит в някои от най-популярните луксозни модни брандове, включително Dolce and Gabbana , YSL, Gucci, Anoushka и последно Salvatore Ferragamo, преди да се отдаде на майчинството.

“Аз съм от тези луди майки, които решават да не скучаят, докато сменят памперси, а да учат. Поради тази причина записах “Психология”, а тази година паралелно и “Психотерапия”. Йога учител станах на инат, защото реших, че ще изляза от този локдаун в по-добра форма от тази, с която влязох в пандемията. Обичам и да рисувам – когато ми е криво”, разказва за себе си Мариана.

Мариана е съпруга на Браян Роуз и негов “съветник в сянка”. Българката подкрепя съпруга си в неговото ново начинание, а Роуз често се допитва до съпругата си по важни за кампанията въпроси.

“Когато решихме, че Браян трябва да се кандидатира за кмет на Лондон, се обадих на приятели и роднини. Родата във Вършец веднага организира молитва в църквата. Свещеникът, който кръсти дъщеря ни там я отслужи. От нам с Господ напред и ние след него се борим за едно ново начало. Хубаво е да знам, че много къщи са отворени за нас и винаги, когато имаме нужда от спокойствие, можем да отидем във Вършец, където децата да бягат на свобода. Родът на Алексиеви е с дълбок корен. Израснах с истории как роднините ми са си помагали и са се подкрепяли. Имам братовчедка в Лондон, която ми е най – близкият човек и двете с нея се подкрепяме по същия начин, както дядовците ни са се подкрепяли едно време. Сигурна съм, че ни се радват отгоре. Една от програмите на мъжа ми е да сложи семейството на първо място, в него можем да открием всички ценности, от които обществото има нужда. Браян често споделя, че аз съм му показала каква е магията на семейния огън, аз мога само да кажа, че единствено предавам нататък това, в което ме е възпитал родът като ценности”, разказва нашата сънародничка.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Успех

    31 3 Отговор
    Късмет, гледал съм канала му, и ми харесва!
    Един от малкото представители на свободното слово в британските медии.
    Голяма част от интервютата му, бяха блокирани от чичо Саурон-всевиждащото око.

    Коментиран от #10, #20

  • 2 Факт

    16 2 Отговор
    Жените от северозапада са много хубави и много палави.
  • 3 Мирис

    21 1 Отговор
    Там в Лондон ако не е гейсемейство на първо място не се котира, язък няма да го изберат този не е нито с ексколониален индопакистански произход нито родом от там...
  • 4 резервист

    15 1 Отговор
    И сред тях има хора !Но няма как и нашата да не му е открехнала вратата към реалността .
  • 5 глоги

    9 0 Отговор
    Този хубавец,дето се плези и си пипа ухото,съм аз.
  • 6 щурецъ

    3 2 Отговор
    Не е Браян Роуз,а Брайън. Бро Розата. Не звучи много мъжки.
  • 7 Табаков

    12 2 Отговор
    българка с корени от Северозапада ...Мариана Алексиева, е родом от Айтос. Венче,град Айтос е в Източна България,а и Мариана не е дърво.
  • 8 глоги

    3 0 Отговор
    Йoгa -учитeлка cтaнaх нa инaт. Oбичaм и дa риcувaм – кoгaтo ми e
    на кривo косата.”- рaзкaзвa зa ceбe cи Мaриaнa.
  • 9 трясъ

    5 0 Отговор
    Oт "С нaми Гocпoд нaпрeд и ниe cлeд нeгo." ce бoрим зa eднo нoвo нaчaлo. Хубaвo e дa знaм, чe мнoгo къщи ca oтвoрeни зa нac и винaги, кoгaтo имaмe нуждa oт cпoкoйcтвиe, мoжeм дa oтидeм във Вършeц, къдeтo дeцaтa дa тичат нa cвoбoдa. А не да бягат от Свободата.
  • 10 бл.134 в Зап. парк

    5 11 Отговор

    До коментар #1 от "Успех":

    Няма що! И османлиите са се женели за българки. ...били са много лесни!

    Коментиран от #12

  • 11 Ама и нашата какъв “пенкилер” станала-

    9 0 Отговор
    То не е мода, психология, йога..., че и рисува даже! Почнала упражнения, за да отслабне и хоп... на другия ден - йога учител! Те на запад са така - днес нищо не знаят, утре са специалисти, повдругиден - вече преподаватели, а след още ден - и книга са издали по материята! Ей за това не можем да ги стигнем!
  • 12 Ти така

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "бл.134 в Зап. парк":

    ли пристана на Кара Боздуганя? Ни са дърпА млогу?
  • 13 Браво

    7 4 Отговор
    Но тази българка и на рода й, който и пазител на човешки ценности, една жена която е осъзнала себе си. Желая успех
  • 14 Често се случва

    3 0 Отговор
    Но в Лондон е по сигурно да не се обърка,, етноса,,.....!
  • 15 Гост

    5 4 Отговор
    След като са и се отворили всички д0пки, на момата ѝ потръгнало, ето това е разковничето на успелите българки!
  • 16 тоя северозапад

    1 0 Отговор
    направо...... дъното по оста: слово-икономика-хора като цяло
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Павел Пенев

    1 1 Отговор
    Каква всестранно надарена жена.Занимавала се с мода а учила психология и психотерапия и йога на инат. Униформени тъпаци.
  • 19 измамник

    1 1 Отговор
    Браян Роуз е един ИЗМАМНИК. Нищо друго. Имаше някаквъ канал преди и от тогава само се чуди какво да измисли за да взима дарения от хората.
  • 20 измамнник

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Успех":

    Късмет за какво ? Той го прави за да му даряват пари. Тоя сулю няма никакъв шанс а какъвто и да било кмет.
    Видеата сам си ги е спрял, никой не му ги е спрял.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.