Last news in Fakti

1 Април, 2021 15:46 9 047 1

Как изглеждат актьорите от „Стъпка по стъпка” днес

  • стъпка по стъпка-
  • актьори-
  • преди и сега

Първият епизод на сериала беше излъчен преди повече от 20 години

Може да не ви се вярва, но любимият на много семейства сериал "Стъпка по стъпка" приключи преди повече от 20 години. Главните роли бяха изиграни от Патрик Дъфи и Сюзан Самърс. Те са двама самотни родители, всеки от които - с по три деца. Женят се спонтанно по време на почивка и създават голямо семейство. Членовете на двете фамилии трябваше бързо да се научат да живеят заедно, да се разбират, подкрепят и обичат... стъпка по стъпка.

Ето ги и актьорите от този толкова обичан сериал от 80-те и 90-те години:

Сюзан Самърс изигра ролята на Каръл Фостър–Ламбърт.

Родена е на 16 октомври 1946 г. в Сан Бруно, Калифорния. Известна е с ролите си в редица телевизионни сериали и има няколко номинации за награди”Еми” и “Златен глобус”. 74-годишната актриса пише и книги и се занимава с успешен бизнес, като заедно с това успява да поддържа искрата в брака си със 84-годишния си съпруг Алън Хемъл.

Как изглеждат актьорите от „Стъпка по стъпка”  днес
Снимка: shutterstock

Патрик Дъфи изигра ролята на Франк Ламбърт.

Актьорът роден на 17 март 1949 г. е най-известен с ролята си на Боби Юинг в сериала „Далас“ (1978 – 1991), както и с ролите си на Франк Ламбърт в „Стъпка по стъпка“ (1991 – 1998) и Стивън Лоуган в „Дързост и красота“ (2006 – 2011).

Три години след смъртта на съпругата му през 2017 г., актьорът отново намира любовта в обстановка на пандемия. Миналата година по време на видео конферентен разговор, между него и актрисата Линда Пърл прехвърчат любовни искри. „Никога не съм мислил, че ще почувствам това отново“, сподели Дъфи пред списание People през ноември миналата година. Съвсем наскоро той отпразнува своя 72-ри рожден ден.

Как изглеждат актьорите от „Стъпка по стъпка”  днес
Снимка: shutterstock

Стейси Кийнан изигра ролята на отличничката Дейна.

След като напусна развлекателната индустрия, Стейси се завърна в университета и завърши бакалавърска степен в UCLA. След това се записва в Югозападния юридически факултет и е приета в Калифорнийския през 2013 г. Оттогава Стейси работи като адвокат в района на Лос Анджелис с рожденото си име - Анастасия Сагорски.

Как изглеждат актьорите от „Стъпка по стъпка”  днес

Брандън Кол изигра ролята на Джей Ти.

Той е роден на 17 ноември 1976 година в Торънс, Калифорния, САЩ. Започва да се снима още от дете. Участва във филмите Санта Барбара, Спасители на плажа, но най-известен е с ролята си на Джон Томас Ламбърт (Джей Ти) в ситкома „Стъпка по стъпка“ (1991–1998).

Към края на сериала „Стъпка по стъпка“, Кол става жертва на ужасен инцидент на пътя, при който е прострелян. Въпреки че нараняванията му не са животозастрашаващи, изглежда са го накарали да преосмисли живота си, защото „Стъпка по стъпка“ се оказва последната му актьорска работа. Според информация на американски таблоиди той работи в бензиностанцията / автомивката на родителите си в Сан Диего и спортува.

Как изглеждат актьорите от „Стъпка по стъпка”  днес

Анджела Уотсън е актрисата, която играе Кралицата на красотата - Карън.

Родена в малко градче в щата Илинойс, Анджела започва своята актьорска карира благодарение на конкурсите за красота, в които участва като дете. Макар да не изоставя актьорската кариера след края на "Стъпка по стъпка", Анджела не блести ярко на екран, поради което се заема със странични дейности.

След края на "Стъпка по стъпка", Уотсън открива, че парите, които е спечелила от сериала за 10 години работа - 2,5 милиона долара - са били похарчени от родителите ѝ. Разочарована и ядосана, пред 2000 г. Анджела създава организацията „Детски актьори в подкрепа на себе си“ (CAST), която има за цел да помага на деца-актьори и спортисти да се справят с финансите си.
Анджела е член на Националния съвет на директорите на Гилдията на екранните актьори в продължение на няколко години.

Как изглеждат актьорите от „Стъпка по стъпка”  днес

Кристин Лейкин изигра мъжкараната Ал.

Актрисата, родена на 25 януари 1979 г., днес вече е на 42 и има успешна кариера и щастливо семейство. След края на сериала Кристин завършва Калифорнийския университет в Лос Анджелис с бакалавърска степен по комуникации през 2003 г.

Как изглеждат актьорите от „Стъпка по стъпка”  днес
Снимка: shutterstock

Актрисата участва и в още няколко сериала, различни филми и телевизионни предавания. Някъде през 2016 г. тя започва да работи върху създаването на своите продукции. С помощта на приятелите си Джоди Суитин и Бевърли Мичъл Кристин продуцира импровизирания комедиен сериал „Холивудски любимци“.

Емили Мей Янг изигра ролята на малката Лили. Тя вече е на 31 години, но не се занимава с актьорство.

Как изглеждат актьорите от „Стъпка по стъпка”  днес

Кристофър Кастил изигра ролята на геният Марк.

Роденият на 15 юни 1980 г., в Ориндж Каунти, Калифорния, малък актьор играе и във филма "Бетовен" от 1992 г. След края на "Стъпка по стъпка" той решава да изостави кариерата на актьор. Днес той вече е на 40 има съпруга и две деца и е преподавател по история.

Как изглеждат актьорите от „Стъпка по стъпка”  днес

Саша Мичъл изигра ролята на вечно усмихнатия Коуди Ламбърт.

Актьорът, роден на 27 юли 1967 г., има черен колан по по Таекуон-до, а също така практикува и Муай тай. Заради бойните му умения актьорът играе в много екшън филми, като най-известната му роля е тази на Дейвид Солун във филмите „Кикбоксьор 2“, „Кикбоксьор 3“ и „Кикбоксьор 4“ .


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Развълнувания, Михал

    5 1 Отговор
    Патрик Дъфи, един интересен актьор, стъпка по стъпка, интересна комедия, но малко епизоди изгледах от него..... запълни се ефира тогава от вече интересни програми и всичко не можем да изгледаме....!