Last news in Fakti

4 Април, 2021 16:33 3 503 5

Гуинет Полтроу: Никога не бих искала да се разведа!

  • гуинет полтроу-
  • развод-
  • крис мартин

В телевизионно интервю актрисата сподели, че разводът им е било "последното нещо", което е искала да се случи

Гуинет Полтроу: Никога не бих искала да се разведа! - 1
Снимкa: Shutterstock

Въпреки че раздялата на Гуинет Полтроу и Крис Мартин е един от най-емблематичните холивудски разводи, оказва се, че не знаем цялата история на края между двамата. В телевизионно интервю актрисата сподели, че разводът им е било "последното нещо", което е искала да се случи.

"Научих толкова много от нещо, което беше последното на света, което исках да се случи", заяви актрисата в телевизионно интервю. Полтроу и Мартин бяха женени в продължение на 11 г. Двамата се разведоха през 2014 г. Двамата имат две деца - Епъл на 15 г. и Моузес на 14 г. След раздялата им актрисата има още един брак, с телевизионен водещ, а гласът на Coldplay е във връзка с Дакота Джонсън, пише dariknews.bg.

"Никога не бих искала да се разведа. Никога не бих била искала да бъда неженена с мъжа, който е баща на децата ми", заяви тя в типичния си стил. Въпреки това обаче раздялата я научила на много за самата себе си. Така разбрала от какъв мъж точно има нужда и вече, споделя, го е открила.

За новия си мъж споделя, че е имала притеснения, тъй като той е човек, който държи на личното пространство - нещо, което когато си женен за световноизвестен актьор, може и да е трудно.

Въпреки че Гуинет Полтроу и Крис Мартин са разделени, двамата поддържат добри отношения, дори приятелски. Нещо повече - тя и новият ѝ съпруг нерядко излизат на вечеря с Мартин и Дакота Джонсън.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Имаш хубави балони

    1 2 Отговор
    И не само това, как ще се разведеш...?!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гостенин

    1 2 Отговор
    Ох душичка. Да то успокоя искам аз както знам. После няма да ми даваш да мръдна от теб.
  • 4 big

    3 0 Отговор
    Когато човек създава семейство, никога не мисли за неговото разрушаване! Разбира се, че има фиктивни и по сметка бракове, които са разрушени в зачатък. За съжаление никой не знае какво му е приготвила съдбата и най-вече дали избора ни е бил правилен.
  • 5 Боже опази...!

    1 1 Отговор
    От,, безразсъдни,, организми, които изобщо не могат да се сравнят с Гуинет....!