Last news in Fakti

6 Април, 2021 08:58 10 056 23

Фънки остава в журито на "Капките", конфликтът с Азис - също

  • капките-
  • като две капки вода-
  • скандал-
  • фънки-
  • азис-
  • дуети

В "Като две капки вода" умело отиграха темата със скандала между Фънки и Азис, превръщайки го в шега

След като миналия понеделник в шоуто "Като две капки вода" се размениха остри реплики между Димитър Ковачев - Фънки и Азис, в медийното пространство се прокраднаха твърдения, че това може да доведе до отстраняването на Фънки като член на журито в предаването, пише dir.bg.

Снощи обаче всички тези слухове бяха опровергани, след като Ковачев отново бе заел своето дежурно място зад бялата маса.

В "Като две капки вода" умело отиграха темата със скандала между Фънки и Азис, превръщайки го в шега. Геро и Зуека обявиха, че са "натъпкали" Фънки с хапчета, така че да бъде доста по-смирен и спокоен.

Тема за спора между Ковачев и Азис в миналото предаване всъщност стана изпълнението на Рафи Бохосян, който тогава трябваше да се превъплъти в Азис и да изпълни неговата песен "Сен Тропе". След изпълнението на Рафи като Азис, Фънки демонстративно напусна мястото си и заяви, че "това е ужасно". По-късно пък Азис обяви реакцията му за расистка и неуважителна към неговото творчество. Точно тези думи накараха много хора да видят назряващ скандал в шоуто.

Такъв не се разгоря, но продължава да тлее. И проблемите в отношенията между двамата не са просто режисирана сцена от риалити формата, както пък други тълкуваха през последната седмица.

След изпълнението на Азис като част от дуета на Алекс и Влади "Нямаш право", по време на коментара на Фънки, Азис демонстративно се оттегли и не изчака да чуе онова, което Фънки имаше да каже. Той обаче се върна на сцената за коментара на Хилда, като по този начин показа ясно, че е сърдит на Ковачев.

Продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян не е направил официално изявление, свързано с размяната на реплики между Фънки и Азис или оставането на Димитър Ковачев като член на журито в риалити формата.

Самият Фънки доста се постара да не навлезе в конфликт с никого от участниците тази вечер, но не успя. Той отново критикува остро Къци, макар че всичко това бе прието с усмивка.

На сцената на "Като две капки вода" тази вечер пък бе отбелязан рекорден брой дуетни изпълнения.

Милица влезе в образа на 100 Кила и пя дуетното им парче с Лора Караджова "Цяла нощ". Софи Маринова, макар и в изолация, се превъплъти в Галя от "Каризма" и пя с Миро хита на дуета на турски език "Yurudum". Къци Вапцаров като Любо Киров влезе в дует със Сантра. Фики направи не дует, а трио с братя Аргирови и тяхната песен "Пролетна умора".

Заедно с Любо Киров и Орлин Павлов, Поли Генова влезе в образа на своя колега и много добър приятел Графа. Тримата изпълниха парчето "Заедно".

Един от най-емоционалните дуети в шоуто тази вечер бе на Васил Найденов и Михаела, която влезе в образа на Мария Илиева, с песента "Болката отляво".

Гвоздеят на програмата бе изпълнението на Рафи Бохосян в образа на Слави Трифонов и Годжи с песента "Жива рана". Георги Милчев-Годжи бе на сцената на предаването, но и той не направи никакъв коментар на изборните резултати до момента, според които партията на Слави Трифонов събира голяма част от вота на българите на изборите, които се проведоха в неделя.

Снощното шоу, за първи път от няколко седмици, се провеждаше в зала с публика и това определено се отрази добре на всички участници в предаването.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    15 12 Отговор
    Писна ми от този по-мияр !!!

    Коментиран от #23

  • 2 хъхъ

    30 2 Отговор
    Какво отстраняване, всичко е по сценарий, цирк. Нали трябва да има скандал и да пишат медиите. Тъпо шоу.
  • 3 Рошко

    16 17 Отговор
    Тук всичко е сбъркано, на тази нагла св@ня как може изобщо да се пише за него и да му се дава трибуна
  • 4 ники

    19 20 Отговор
    Фънки е една дебела свиня
  • 5 вижда се

    13 5 Отговор
    Толупите в България са на всеки сантиметър
  • 6 Абе

    13 0 Отговор
    Все ми е тая за тия
  • 7 Индонезиеца

    26 6 Отговор
    Азис става, все по зле с наближаването на,, климакса,, а Фънки си е със самочувствие, защото поне има качествено семейство и дом...!

    Коментиран от #15

  • 8 Ели Енчева

    13 3 Отговор
    Не гледам такива предавания.
  • 9 Moй

    15 19 Отговор
    Фънки е арогантно т@по коп@ле, не заслужава уважение.
  • 10 Костинбродския

    7 12 Отговор
    Шрек, ти можеш единствено да му простираш бельото на Азис, когато станеш толкова известен на балканите колкото него тогава ще даваш коментари.

    Коментиран от #16

  • 11 Ха ха

    9 3 Отговор
    Ама в кризата така беше изгладнял, че ходеше при чалгаря Коцето да му се молиш за пари и бело. Сигурно си му въртял и кавали.
  • 12 Име

    0 0 Отговор
    Коментар
  • 13 Мич-Бюканън

    7 10 Отговор
    Това противно туловище този шрек за какъв се мисли и как може да го канят за жури,що не направят едно проучване и да разберат че никой не го харесва този тиуфлек пушещ пури от 2 лев бройката Нещастник хаха

    Коментиран от #17

  • 14 Жалък

    7 1 Отговор
    Много тегав комплексар. Явно Магардип не може му каже нщ. Да оставим Азис , Аз за Къци ме инт "Какво" зле се представи човека , за да бъде пак пренебрегнат и отсвирен??! Значи неприязаните и личното Фънкомер си ги запази за увас или в кварталната бакилия с наркоманите ти авери и пияници. Тук трябва да си професионалист и да оценяваш спряно задачата и резултата , а не защото е Къци или Азис и ти си спрямо тях тотално комплексаран и невеж!! Ако беше са Фики или Константин гащите си сваляш ама нали трябва да си покажем простотията и Ганьовщината- Фънки
  • 15 Рошко

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Индонезиеца":

    И е наркоман, ако за тебе това е нормално иди на психиатър, глупостта завладя света

    Коментиран от #21

  • 16 666

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "Костинбродския":

    Чалгар . Фънки е над тоя стопъти , като образование и талант. Азис не струва . Какъв е тоя мъж който ходи с грим и женски дрехи. За да си продаде простите идиотски песни. Чалгата е боклук и помия.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гост

    0 1 Отговор
    Що да незавиждаш , че той е дебел . А ти си клечка и нямаш за ядене .Или искаш да си на негово място , работиш седнал и взимаш яко пари.
  • 19 sbs

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Като две капки вода"--ФЪНКИ -ШРЕК
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Рошко, наркомани те,иди ти в лудница

    0 0 Отговор
    Са, за,,, оважение,, да им СВГУ....!
  • 23 Стария Бог

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "българин":

    На мен пък от теб и защитниците на Азис