Last news in Fakti

7 Април, 2021 18:54 5 472 8

Кой член от кралското семейство е питал колко тъмен ще бъде Арчи?

  • цвят на кожата-
  • арчи-
  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • кралско семейство-
  • расизъм

Мнозина все още се питат кой би могъл да повдигне въпроса относно цвета на кожата на Арчи

Кой член от кралското семейство е питал колко тъмен ще бъде Арчи?  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ексклузивното интервю на Меган и Хари все още предизвиква всевъзможни коментари и въпроси по страниците на вестниците и сайтовете, като една от най-интересните теми продължава да бъде кой член от кралското семейство си е позволил да коментира цвета на кожата на Арчи, пише Дарик.

Меган разказа пред Опра Уинфри за тревогите си:

„През месеците, в които бях бременна, стана ясно, че детето ми няма да получи титла и дори ще бъде лишено от охрана. Не искаха той да стане принц. Говореше се дори за това колко тъмна ще бъде кожата му, когато се роди“, откровено призна Меган Маркъл в интервюто. Така започнаха да валят спекулации кой е казал въпросните думи, а обществеността бе скандализирана от възможността член на кралското семейство да е расист.

При една от последните си официални изяви принц Уилям заяви, че членовете на кралското семейство не са расисти.

На този фон се появи новината, че било ясно кой член на аристократичната фамилия е имал определени въпроси около раждането на Арчи. Лейди Колин Кембъл, написала 8 книги за кралското семейство, твърди в подкаст, че единствената дъщеря на кралица Елизабет Втора - Ан е тази, която е задала по-различни въпроси.

Колин обаче побърза да посочи, че изявленията на принцеса Ан не са расистки и не я притеснявал изобщо цвета на кожата, а по-скоро се опитвала да разбере дали Меган е подходяща за кралското семейство, коментира тя.

"Нямаше притеснения относно цвета на кожата на Меган. Принцеса Ан се притесняваше, че ако в брака на Маркъл и Хари има деца, тогава ще възникнат огромни проблеми не заради цвета на кожата на детето, а поради неспособността на Меган да приеме традициите на кралското семейство. В края на краищата тя трябва да уважава институцията на властта, ако се омъжи за принц“, казва Кембъл, съобщават от Metro.

Според писателката е възможно самата Маркъл да е провокирала без да иска слухове за расизъм в кралското семейство в отговор на тяхното безразличие към нейната персона, макар кралицата и принц Чарлз да са показвали своята привързаност към херцогинята на Съсекс. Колин смята, че принц Хари е възприел питането на леля си Ан относно културните различия на Меган, като дебат за цвета на кожата на Арчи, а това не било така.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милата тя

    23 0 Отговор
    Всяко кралство си има традиции. Стига вече с артисти и лъжци сте занимавали света
  • 2 сектант

    22 0 Отговор
    Който търси слава Меганче, понякога живота му дава точно обратното. Сега ще си носиш да си знаеш. Няма раса тука, няма Н-картата да изиграеш, има държава с традиции на които си държи, амбициозна детелина.
  • 3 Рони

    19 1 Отговор
    Ама голяма лъжкиня.Не съм виждал друга такава
  • 4 Некой си

    7 0 Отговор
    Събинче, тази новина я четох е преди 2 седмици.
  • 5 Другото ще види. света...!

    3 0 Отговор
    И аз чакам да, видя....!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.