Last news in Fakti

9 Април, 2021 11:31 2 887 1

Крадци нахлуха в дома на Шон Мендес, взеха колата му

  • шон мендес-
  • обир-
  • имот-
  • къща-
  • дом

Органите на реда в Ел Ей предполагат, че това е част от серия обири на имоти на знаменитости

Крадци нахлуха в дома на Шон Мендес, взеха колата му - 1
Снимка: Shutterstock

Една от най-успешните млади звезди на музикалната сцена - Шон Мендес, стана жертва на обир, и то посред бял ден. В края на миналата седмица в дома му, намиращ се в Лос Анджелис, проникнали крадци, които са влезели в сградата през един от прозорците. По това време обаче певецът и половинката му Камила Кабело били в жилището, като именно тяхното присъствие е осуетило плана на обирджиите. Двамата са напълно невредими, предава life.dir.bg.

Установявайки, че в къщата има хора, бандитите задигнали каквото могат, стараейки се да напуснат мястото максимално бързо. Сред откраднатите вещи били и ключовете за паркирания отвън джип на изпълнителя, който предоставил на апашите чудесен вариант за бягство. Само за няколко минути те се натоварили на него и потеглили в неизвестна посока, отдалечавайки се от местопрестъплението.

Няколко дни по-късно полицията забелязала паркиран на улицата автомобил Mercedes G-Class, който напълно отговарял на описанието на липсващото превозно средство на Мендес, а след бърза справка на регистрационния номер, служителите на реда разбрали, че това е същият автомобил. По данни на полицейското управление той бил в добро състояние, без видими щети. Заподозрени за грабежа обаче все още няма, като разследването по случая продължава да тече.

Американската преса предполага, че инцидентът е свързан със серия от неотдавнашни обири на имоти, собственост на знаменитости, сред които попадат този на Джони Деп в Холивуд Хилс, както и тези на Ким Кардашиян и Кайли Дженър в Хидън Хилс, Калифорния.

През март складовите помещения на Бионсе бяха разбити два пъти, като от тях бяха откраднати най-различни луксозни предмети, чиято стойност наброява един милион щатски долара. Тогава певицата се прости с няколко скъпи дизайнерски рокли и дамски чанти, играчки, принадлежали на децата им с рапъра Джей Зи и дори снимки от личния ѝ архив.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да не са, били гажета та му...!

    3 1 Отговор
    Хич не ми изглежда,, редовен,,..!