Last news in Fakti

10 Април, 2021 10:36 4 578 14

Луиза Григорова разказа как с бебето са прекарали COVID-19 (ВИДЕО)

  • луиза григорова-
  • бран-
  • бебе-
  • коронавирус-
  • covid-19-
  • болест

Актрисата се включи с лайв в Инстаграм, за да разкаже как с Бран са се справили с болестта

Луиза Григорова направи специален лайф в своя Инстаграм профил, в който разказа как тя и малкият ѝ син Бран са боледували от COVID-19. Актрисата сподели, че е била доста стресирана преди да се разболеят как биха изкарали болестта, но в крайна сметка нещата за нея и семейството ѝ са се развили по положителен начин.

"Бран вдигна температура, която варираше от 37,1 до 37,9, което доста го изтощи.", започна тя. По препоръка на лекар Луиза не му е давала нищо за нея, докато не вдигнал 38 градуса, когато тя решила да му даде лекарство, понижаващо температурата и тя намаляла, но не напълно. Температурата продължила да се вдига няколко дни и мъникът бил доста раздразнителен, защото успоредно с това започнали да му растат и зъби, пише woman.bg.

"Също така започна леко да кашля, нашата педиатърка каза, че не може да ни прегледа, защото един ден той се изкашля много кофти и аз се притесних, че може нещо да му има. Реших, че трябва някой да го прегледа и тя ни отказа. Каза ни, че болните деца от COVID трябва да се водят в инфекциозна болница и там да ги преглеждат, което обаче аз не съм много сигурна, че е най-добрият вариант. По болниците има едно леко презастраховане, особено когато става въпрос за малко дете и според мен, ако бяхме отишли, веднага щяха да ни хоспитализират и щяхме да изкараме следващите дни в не най-приятната обстановка и блъскани с хиляди лекарства и хапчета.”

Заради това Луиза предпочела да се обърне към частно лечебно заведение, където прегледали сина ѝ и се оказало, че всичко е наред. “Аз съм единствената в семейството, която си направи PCR и той излезе положителен. Седмицата преди него си направих два домашни теста, които излязоха отрицателни, но аз просто не се чувствах добре и дойде момент, в който вдигнах температура, втресе ме много.”споделя още тя.

Григорова отговори и на питане на нейни последователи с какви симптоми е изкарала тя вируса. “Първо не можех да си поема докрай въздух, имах умора и задъханост, която не ми се е случвала и няколко пъти ми ставаше лошо, като паник атака и тогава много ме втресе навън, едвам се прибрах до вкъщи и вечерта вдигнах температура. Аз не кашлям, боляха ме всички мускули, беше ми много отпаднало два-три дни и загубих обоняние и вкус. Все още ги нямам, вече всички останали симптоми изчезнаха, имам само лека задъханост.”, сподели моделката и актриса.

Луиза разкри още, че не е спирала да кърми сина си, въпреки заболяването. “Не съм спирала да кърмя и ако вие сте в такава ситуация, е много важно да не спирате, защото в кърмата има много антитела и ние ги предаваме на бебетата, а това е много важно за тях. Трябва обаче да внимавате какви лекарства пиете. Аз избрах да пия само витамини. Това, което приемам, е цинк, селен, витамин С, витамин D и Авирон Рапид”, разкрива Луиза. Тя сподели и каква терапия използва за съпруга и детето си. “Мартин пие колхицин, което често започнаха да изписват за ковид, то е лекарство за подагра, но трябва да се консултирате с лекар как точно се пие. Пие антистенокардин и аспирин протект, той също пие витамини. А Бран пие мултивитамини, Биозин бебе и му правя инхалации.” - разкрива още тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ddd

    5 1 Отговор
    какво ни занимавате непрекъснато с тая и коя е да не е по важна от легендарните актриси като невероятната Лолова светла и памет
  • 2 Марии грозни винаги,

    2 1 Отговор
    Луиза, не им отстъпва...! (p. S видяхте ли тази импозантната, която си облепила тавана с 40 хил.стотинки от по една, вижте сега нежната балерина при мондьо-, малко сравнение..... комплекси съсетке торба....!)
  • 3 Ева

    4 0 Отговор
    Никой не се интерува от тази грозна чапла, каква е, че ни занимавате
  • 4 123

    1 3 Отговор
    Изкарала е някакъв грип и са я излъгали че е ковид.
  • 5 Раз два три

    4 1 Отговор
    премести...
  • 6 KKK

    2 0 Отговор
    БББББ ХХХХХ
  • 7 Мунчо

    3 0 Отговор
    Бран?! WTF?? Какви ли глупави имена може да измислят някои хора, в стремежа си да са оригинални
  • 8 Сталин

    3 0 Отговор
    Селянките трябва да раждат деца, това е добре, но им забранете да ги кръщават с такива кучешки имена, на какво ще обърнете България след време, всички ще се казват по някакъв странен начин,ще станат фрикове....
  • 9 Българин

    3 0 Отговор
    Бран ли е, обран ли е, но явно от зъбите е вдигнал температура, но "умницата" веднага хукнала по болници и си направила сто теста докато най накрая един дал положителен резултат и тя веднага реши да се похвали у инстаграма.
  • 10 Защо

    1 0 Отговор
    ни занимавате с посразмножителния период на една амеба???? Тази не е проста, тя има абсолютен вакуум в черепната кутия!

    Коментиран от #11

  • 11 typo

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Защо":

    “постразмножителния”
  • 12 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 1 Отговор
    Щом няма обоняние е НеЩОТо!Не мога друго да разбера....Защо вземате витамини и селен,магнезий във вид добавки,а не ги вземате от храни???И малко дете може да направи 38 не от ковид ,а от това ,че зъбките порастват!Бебета от Ковид не боледуват по света....Само в бг.....
  • 13 Тя по добре

    1 0 Отговор
    По добре да разкаже как оня с напуканите вени я е прекарал нея
  • 14 Барабата

    0 0 Отговор
    АКО Я ДОБАРАМ И ГО ГО МУШНА МЕЖДУ КРАЧЕТАТА НЯМА ДА Я ЛОВИ НИЩО