14 Април, 2021 15:52 5 130 9

Признаците, че бившият ви ще се върне

  • бившият-
  • любов-
  • връзка-
  • гадже-
  • завръщане

Ето как да разберете, че бившият ви още не ви е прежалил

Признаците, че бившият ви ще се върне - 1
Снимка: Shutterstock

Неизбежно е след раздяла с някого, когото обичате, да настъпи момент, в който се чудите дали връзката наистина е свършила, или има шанс романсът ви да се възроди отново. Как да разберете дали раздялата ви е завинаги? Трудна работа. Можете да се побъркате в търсене на скрити знаци, които в крайна сметка да не означават нищо, пише iwoman.bg.

Но всеки мъж, който е наранен, иска да изглежда силен и стабилен, без да търси помощ от бившата си. Това е причината, поради която много представители на силния пол с разбити сърца са по-склонни да страдат от разрушително поведение по пътя на изцелението. Ето няколко червени флага, че бившата ви половинка ще се върне при вас рано или късно, като разбира се, зависи от вас дали ще го приемете.

1. Той вече е в нова връзка

Как е възможно? Може ли наистина да продължи толкова бързо? Експертите посочват, че т. нар. "заместващи" връзки са често срещани след раздяла. Целият смисъл е да се запълни празнотата, останала след болезнена раздяла. Връзката идва с чувство на близост, сигурност и познатост. Много хора скърбят за загубата на тези чувства и ги компенсират, скачайки във връзка с друг човек. Но рано или късно, бившият ви установява, че не може да си върне загубеното.

2. Излиза с някоя, която е ваша противоположност

Експертите посочват, че понякога бившите се опитват да компенсират болката от раздяла, намирайки пълна противоположност. Ако новата дама на вашето бивше гадже не прилича на вас, има шанс това да е голям знак, че той все още е влюбен и не иска да се сеща за всичко загубено.

3. Много е активен в социалните мрежи

Ако вашият бивш дава вид да прекарва всички будни часове на денонощието в социалните мрежи, коментирайки, споделяйки и публикувайки разни неща (особено, ако са общи спомени), това са признаци, че той все още изпитва чувства към вас.

4. Не ви връща вещите

Имате ли още много вещи в апартамента на бившия си приятел? Ако той ви е преживял и продължил напред, той ще избере да ви върне вещите. Същото важи и ако отлага вземането на предмети и дрехи от вашия дом.

5. Той си е същият

Ако осъзнаете, че бившият ви опитва нови неща и излиза извън зоната си на комфорт, трябва да признаете, че той продължава с живота си. Учи нов език? Пътува повече? Но ако той си е все същият, дори се е занемарил, избягва да излиза с приятели, значи е на ръба на депресия, причинена от разбито сърце.

6. Все още ви търси постоянно

Класиката. Все още ли си пишете съобщения и се обаждате един на друг, както е било преди? Това е един от най-големите признаци, че вероятно му липсвате и не ви е преживял.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мисирката

    9 3 Отговор
    Глюпости.
  • 2 Брендица

    6 2 Отговор
    100℅ вярно Събинче, освен ако не е инатливо магаре да си признае, че с някоя си там дето се въргаля в чаршафите му е добре без чувства към нея. Не може да се влюбва във всяка жена, защото е глюпост!

    Коментиран от #4

  • 3 Монк е учен,

    4 2 Отговор
    И едва ли ще се, върне....!
  • 4 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Брендица":

    Чакай ти, тръгнал влак да се върне.
  • 5 А бе

    1 0 Отговор
    Ако се върне значи е пълен глупак и не ви требе такъв.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.