Last news in Fakti

16 Април, 2021 11:16 4 660 8

Survivor се завръща след 7 години

  • survivor-
  • риалити шоу-
  • завръща-
  • btv

Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на Survivor у нас

Приключенското риалити Survivor се завръща в ефира на bTV след 7-годишна пауза, обявиха от медията. Вече тече и кастинга за предаването.

Под мотото "Надхитри. Надиграй. Надживей." световноизвестният риалити формат търси участници, които са мотивирани да докажат, че триумфът в играта не е въпрос единствено на физическа сила, а изисква комплексни качества като здрав дух и тяло, находчивост и стратегическо мислене, пише dir.bg.

Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на Survivor у нас. Автентични предизвикателства, физически и психически изпитания сред природните красоти на непознати за родната публика дестинации отново ще поставят участниците на ръба на човешките възможности. Накрая ще остане само един.

След 7-годишна пауза в България, култовото световно риалити с множество награди "Еми" отново ще намери своите нови герои. Сред най-известните и ярки участници в сезоните до момента у нас са личности като Яна Маринова, Джина Стоева, Светла Димитрова, Ива Пранджева, Ваня Джаферович, Антон Агонцев, Николай Мартинов, Георги Костадинов, Нели Иванова, Георги Кехайов и др.

Идеята за Survivor принадлежи на световноизвестния продуцент Марк Бърнет. Форматът печели множество призове "Еми" и е пазарен лидер в целия свят. Излъчва се от 1997 г. и е най-обсъжданото шоу в световен мащаб. Към момента Survivor се излъчва в почти всички държави, а повече от 50 различни територии правят свои собствени локални версии на шоуто. В САЩ са продуцирани 40 сезона.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай Ставри

    4 2 Отговор
    Ако Вени участва се записвам и аз.
  • 3 един от многото

    15 4 Отговор
    Какво завръщане бре хора , че свирепа битка за оцеляването на българите се води всекидневно! Особено по време на 10 годишния геноцид , наложен от ГЕРБ!

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 МАЙОРА

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "един от многото":

    А оня от 1945г. до 1989г. даде началото на това.
  • 6 ГРАД ЛОКО ПЛОВДИВ

    1 1 Отговор
    Дано това предаване не го развалят, както Шкембето Венци Стефанов футбола.
  • 7 Боко Бандита

    2 0 Отговор
    Ами че то България е цял Сървайвър през всичките години на моето управление.
  • 8 Мими

    0 0 Отговор
    Организаторите от БТВ да не забравят да вземат и този път д-р.Ангелов. Той вече няколко пъти обикаля света с този формат и след броени дни ще е безработен и от Парламента и като министър на Мутрата. Все пак е човещина да го заведат да отдъхне пак на разноски на телевизията в някое ново райско кътче на планетата!