Last news in Fakti

21 Април, 2021 12:36 8 950 5

Владо Карамазов тормози Неда Спасова

  • владо карамазов-
  • неда спасова-
  • актриса-
  • фотограф-
  • артист-
  • тормози

Актрисата отново прикова внимание в социалните мрежи с изказването си

Актрисата Неда Спасова, позната ни още като сестра Кая Райкова от хитовия сериал "Откраднат живот", взриви социалните мрежи с поредно признание, в което намеси и името на колегата си Владо Карамазов.

Миловидният актьор се оказа остър камък, а талантливата Неда Спасова призна по какъв начин е била тормозена от него и това на какво я е научило в крайна сметка.

От известно време Карамазов се изявява доста активно като фотограф и пред обектива му от време на време позира страхотната актриса, с която бяха и екранна двойка в "Откраднат живот". Неда пише: " Кой би предположил, че снимките са на актьор, а не на фотограф, който се е занимавал цял живот с това".

"Забелязах и напредък в отношенията ни на фотограф и модел. Разбираме се с по една дума, почти не ми се кара и не ме насмита да се стегна. Наскоро ми казаха, че доста съм напреднала с позирането за снимки. Аз все пак не съм модел и нямам никакво самочувствие да позирам освен за селфи. И знам, че причината е Владо, който много ме е тормозил. И много ми се е карал, когато физиономията ми е тъпа, а изпускаме светлината", призна актрисата от Театър София.

И допълва: "Истината е, че тия дето най-много те тормозят - те изкарват най-доброто от теб. Онова, на което не предполагаш, че си способен. Странен парадокс. И друг път ми се е случвало. Дано по-често ме среща животът с такива хора... С тормозници. Те си заслужават".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Развълнувания, Михал

    6 1 Отговор
    Тъпата, грозна и неграмотна физиономия, няма как да, е интересна, но ако кажем истината, всеки ден един екземпляр под различни пречупени светлини, изглежда по различен начин.. Карамазов, цел живот няма промяна - красавец.....!
  • 3 въпросче

    1 0 Отговор
    Това зад Владо Карамазов лазерен меч ли е? С него ли я тормози?
  • 4 Перо

    3 0 Отговор
    С тези фейс стоун визиономии,очевадно равнодушно поведение и говор,показна досада,просто няма какво да се “изтиска”. Престорени караници и секс сцени и измислени,тъпи лични взаимоотношения от “продуцентите”,правят БГ филмите с новите “актьори” негледаеми. Не става въпрос само за този филм. Добре е,че има много канали.
  • 5 Браво

    2 0 Отговор
    Сигурно с кожената шпага я тормози