Last news in Fakti

22 Април, 2021 13:56 2 770 7

Хари си замина преди рождения ден на Кралицата

  • принц хари-
  • кралица-
  • кралица елизабет втора-
  • рожден ден

Принцът напусна Великобритания преди рождения ден на баба си

Хари си замина преди рождения ден на Кралицата - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Принц Хари е отлетял за САЩ точно 24 часа преди първият рожден ден на кралица Елизабет Втора след смъртта на обичания ѝ съпруг Филип. Папараци са заснели как кралският наследник пристига на летище Хийтроу вчера, за да се прибере при бременната си любима Меган и двегодишния им син Арчи, пише woman.bg.

Противно на очакванията, херцогът на Съсекс излетя преди празника на баба си и след като бе направен опит за потушаване на страстите от последните месеци между него, брат му Уилям и баща му Чарлз. Според източници той не е успял да се види с тях очи в очи след погребението на принц Филип, но е написал дълбоко и прочувствено писмо до Чарлз. По време на самото погребение те успяха да си разменят няколко думи.

Хари пристигна точно преди седмица в Лондон, няколко дни преди да изпрати дядо си по последния му земен път, тъй като е трябвало да остане под карантина. Експерти твърдяха, че той ще се прибере обратно в САЩ буквално часове след траурната церемония, но остана още няколко дни. Затова се предполагаше, че ще уважи кралицата за рождения ѝ ден и ще я посети, но уви - това не се случи. Дали е планирал това напускане или се е случило нещо непредвидено - не е известно.

Вчера кралицата стана на 95 г. и прекара празничния ден в траур в замъка Уиндзор, където само допреди дни живееше с любовта на живота си - принц Филип. Нейно Величество е в компанията само на няколко свои служители заради пандемичната обстановка. Дори и синът ѝ принц Чарлз я поздрави от разстояние, но няма да я посети на живо. Сега предстои Хари да бъде подложен на 10-дневна карантина, както следва за всеки пристигнал в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    13 1 Отговор
    Харпията го е призовала?
  • 2 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    17 2 Отговор
    Каква е тая мания да следим кралското семейство на една много чужда на България държава?

    Коментиран от #7

  • 3 Отивай помагай на май.....мун.....!

    5 1 Отговор
    Красиви мъже, подир,, такива,, стават,, грозни,,......!
  • 4 1357

    9 1 Отговор
    Негърката е виновна.Тя разруши братството, синовността, уважението към починалия дядо на Хари.Ще прогледне.Ще прибере и двете си деца в Англия.По английските закони ,децата остават при Хари след развод.Разводът ще се случи .Всичко ,което бащата на негърката Меган написа и каза ,уви излезе истина.Тъпа, неграмотна ,без култура,като всички негри в сащ и без морал.Голяма грешка на Хари.Ще прогледне и не е далеч времето да потърси защита от семейството си.От тъпи американци без възпитание нищо добро не може да се очаква.Едуард Осми ,заради лезбийка и проститутка от сащ-Симпсън/води се разведена/ ,се отказа от престола на Англия.Късно видя своята грешка.
  • 5 А ако беше баба негърка

    0 2 Отговор
    При кого щеха да останат,,, тези,, адвокатски приказки несправедливи.....!
  • 6 Шамара

    1 0 Отговор
    Няма да бъде на първия рожден ден ама ще се върне за втория ?! Събинче колко рожденни дни има крарицата?
  • 7 Факт

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Отвличат ни вниманието от истински значимите за нас въпроси. Журналистите на 90% са долна продажна измет.