Last news in Fakti

26 Април, 2021 19:54 5 227 7

3 зодии ще се сгодят до края на 2021 г.

  • годеж-
  • сгоден-
  • предложение-
  • брак-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • любовен хороскоп-
  • любов

Съдбата ще се усмихне на представителите на три зодиакални знака

3 зодии ще се сгодят до края на 2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Годината ще бъде незабравима и много вълнуваща за тези няколко зодии, които ще кажат голямото „Дa“ на човека, с който ще прекарат остатъка на живота си. Ето кои са трите късметлийски зодии до края на 2021 година, които ще сложат пръстен на ръката си.

ОВЕН

Овните не очакват нещо много специално от тази година. Сърцето им е спокойно и щастливо, емоционално се чувстват чудесно и на мястото си, но просто не очакват нещо, което може да разтърси всичко и да направи щастието им още по-голямо. Винаги са си мечтали за този момент, в който ще знаят, че човекът до тях е човекът, с който ще искат да прекарат целия си живот. Усещането е незабравимо, особено когато сложиш пръстен на ръката си, който целият свят може да види и да разбере колко е голяма и специална любовта в живота им. Предложението ще прилича на сцена от романтичен филм! Ще има листенца от рози, чаши вино, залез и морски полъх, който ще направи момента истински специален и незабравим. И няма да им се вярва колко добре ще се усещат след това – нито миг колебание и само щастие ще завладее сърцата им, пише actualno.com.

РАК

Раците са зодия, която винаги е смятала, че има силна интуиция. Рядко можеш истински да изненадаш един Рак, който винаги знае, че нещо се крои и най-често се прави на изненадан. И през 2021 година ще се окажат наистина изненадани от предложението за брак, което им предстои. Любовта за тях винаги е нещо специално и ако не е такова – не остават в една връзка, само и само да не са сами. Избират партньорите си внимателно и винаги мислят за бъдещето, дали имат общи планове, сходни характери и дали връзката може да продължи завинаги. За щастие връзката им е тази, която са чакали винаги, а човекът – сродната им душа. Предложението за брак ще е толкова спонтанно, че няма да подозират нищо преди големия момент, който ще се случи в компанията на най-близките приятели и семейство. Ще е вълнуващо, всички ще ръкопляскат и ще плачат от щастие. Ще има много наздравици за истинската любов!

ДЕВА

Девите винаги са малко по-несигурни и колебливи в почти всичко, което правят. Те имат нужда от повече време, за да се уверят, че чувствата им са истински, че това е човекът за тях и че няма за какво да се притесняват. Винаги са си представяли, че когато някой им предложи брак, дори да кажат „ДА“, то ще бъде колебливо и придружено с много размисли след това. Обаче ще бъдат много изненадани, когато тази година ще кажат най-безрезервното си „ДА“ и ще се усетят толкова щастливи и сигурни, че няма да им се вярва. Предложението за брак ще дойде в един прекрасен летен ден, в друг град, на лунна светлина, без хора, на тиха музика и много емоции в душата. Мигът ще е приказен!


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЛУПОСТИ

    6 0 Отговор
    Ох, падна ми се да се сгодяяя! Урааа!
    п.п.
    Абе, кво ще каже жена ми по тоя повод?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Патето Яки

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Друга тема":

    Няма такова нещо, Живко си е о-кей и си житка по мацки, питай го.
  • 4 хихихо

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Друга тема":

    По принцип настройването едни срещу други е популярен метод за сеене на интриги, а през последните години с 'помощта' на интернет си е направо национален спорт. Така се управляват фирми, трови се живота на неудобни близки и какво ли още не. Предполагам, че Илън Мъск не подозира, че и чипът за човешкия мозък ще бъде използван у нас задължително за горепосочените цели :)))
  • 5 журналя

    3 0 Отговор
    ЖУРНАЛЯ, ВСИЧКИТЕ ЗОДИИ ЩЕ СЕ СГОДЯТ ТАЗИ ГОДИНА. ДО ЕДНА ВСИЧКИТЕ.
  • 6 зодия дървар

    3 0 Отговор
    щом и зодиите вече се сгодяват значи “журналистиката” копае дъното ... а някога го правеха хората
  • 7 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.