27 Април, 2021 11:13 3 002 16

Обраха Ирен Кривошиева в трамвая

  • ирен кривошиева-
  • актриса-
  • обраха-
  • трамвай

"В Америка за близо 30 години никога не ми се е случвало нещо подобно нито на мен, нито на мой познат, разказа звездата от „Хотел Централ”.

Актрисата Ирен Кривошиева беше обрана в трамвай в центъра на София посред бял ден, ожали се самата тя. Майката на единствения син на Стефан Данаилов изтеглила 1800 лв. от картата си и тръгнала да плаща данъците си. Качила се в трамвай 10, където някой успял да бръкне в чантата ѝ и да отмъкне банкнотите ѝ.

"Обикновено не пътувам в градски транспорт, но по стечение на обстоятелствата се случи така. Качих се точно за две спирки на трамвай 10. Возих се от ъгъла на „Македония” до „Александър Стамболийски” и „Опълченска” срещу мол „София”. За този кратък период разбрах, че съм ограбена. След това звъннах на полицията, отидох и подадох всички документи и показания, на което полицаят съвсем естествено каза: „Вижте, вие не знаете ли, че е тука на 10-ката. В този трамвай се краде.” Казаха, че ще предприемат действия, но те няма и много какво да направят, тази линия е стара, нямат камери. В Америка за близо 30 години никога не ми се е случвало нещо подобно нито на мен, нито на мой познат, разказа пред „Телеграф” звездата от „Хотел Централ”.

„За мен самата кражба като кражба не е от чак такова значение. Не ѝ давам публичност, за да споделя какво ми се е случило. Не съм само аз жертва на подобно нещо. Целта ми е да видя доколко сме готови за промяна в тази държава. Откакто се върнах от Америка, всеки говори за някакво ново начало, а всъщност никой абсолютно нищо не променя. Според мен тази промяна идва от самите нас и от отношенията ни един към друг. Не се започва от това да излезеш навън и да викаш „Промяна”, не се започна и от седене в кафенето и от чаша кафе или бира. Във Фейсбук първите коментари бяха: „Ами, ходи пеша, бе!” и „Вземи си преведи по банков път парите”, та стига се до въпроса колко имота съм имала, като започнаха да ми смятат имотите по сумата, която съм изтеглила, за да с платя данъците. За мен това беше изключителен опит, защото породи толкова злоба и ненавист от проблем, засягаш всички ни. За съжаление, и аз не съм по-различна и не съм постигнала такова смирение, че да не ме хваща гняв, а именно лошите чувства са тези, които най-бързо попиват в душата ни”, сподели актрисата.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ама че късмет

    26 0 Отговор
    На трамвай 10 дори и ватманите са тъмно бели.Първата и последната му спирка са до резервата.
  • 2 В Америка не се крадяло?!

    19 1 Отговор
    Краде се в метрото на поразия,хем с патлак,кеша си го носиш в слиповете и бикините,метрото е транспортът на бедняците,както тук автобуса и трамвая..
  • 3 честен ционист

    19 4 Отговор
    В Америка освен да те ограбят ще те и изнасилят в трамвая посред бял ден.
  • 4 Ханджията

    13 0 Отговор
    Добре дошли в България г-жо! Една от най-известните школи по джебчийство е в Игнатиево и сте имали честта да бъдете "уважена" от тяхна възпитаничка! Това е туристическа атракция, която сте заплатили без да знаете с нежелание, но е задължителна за всички туристи, защото са дошли в България да оставят пари - просто им се помага да се освободят от наличните, защото данъци и с карта могат да се платят, която бихте блокирали по телефона веднага, когато установите липсата и!
  • 5 ГЕРБ=БСП=ДПС

    10 6 Отговор
    Ако ограбиш крадец или жена му, дали е грях?
  • 6 Гоуст

    15 3 Отговор
    Обикновено не пътувала с трамвая ама се била качила... Ми как ще пътуваш, градски транспорт е за простолюдието, а ти си БоК. Манталитет български...
  • 7 Минувач

    11 0 Отговор
    Крадливите цигански "бригади" които остават упорито незабелязвани от МВР!
  • 8 завод

    9 0 Отговор
    Няма държава в Бългерията. В щатите има полиция,има закон,има ред. Тука майката си щрака.Камери има само в големите магазини. Затова по улиците е мръсно,стават обири,никой от властимащите не го е еня. Важното е заплатата му да върви.
  • 9 Мюмюн

    5 0 Отговор
    Ша признавам, не е мойта Айша-тя таквиз нища ни прави. Хеле у софето. Верно....некой път я пущам на литището у Стокхолм, ама там е друг бизнеса. Само от нейнити паре построих мойто имение и купих ата от старата загората. Ама, ако я окъсам финансово, ша я пущам у аутобуса 20-ката от Чирвениа площад до към Пощата на владиславову. А чаветата ша позиционирам на морската гара да барат будалите от корабити. Тъй ми, амчи как. Парете нивга ни спят.
  • 10 Сама си отговаря

    8 2 Отговор
    Преди 30 години когато трябваше ежедневно да се борим за промяната вие заминахте да търсите щастие в Америка на готово развита страна и сега ни обвинявате, че ние сме виновни, защото губим битката с американския натиск и лоби за тяхните интереси и подкрепа на продажни или угодни правителства продаващи националния ни интерес и не сме достатъчно дейни като се борим за оцеляване в резултата от всички „демократични” експерименти наречен Република България. Сега вече за добре завърнала се може да продължиш борбата за промяна, т.к. много от нас бяха буквално премазани.
  • 11 Само

    4 4 Отговор
    Да вметна,че данъци също могат да се плащат на пос терминал... няма нужда от пари в брой.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 hmhmhm

    6 4 Отговор
    Неприятно излъчване ! Ако не беше оплела Ламбо, нямаше много да се знае за нея ...
  • 15 Софиянец

    4 4 Отговор
    Голям праз.Добре,че беше Стефан Данаилов(лека му пръст)че да разберем за нея,аман.
  • 16 Али Дедо

    0 0 Отговор
    Там пътуват предимно избирателите на герП.