29 Април, 2021 10:29 1 705 1

Бритни Спиърс ще свидетелства по делото за попечителство

  • бритни спиърс-
  • попечителство-
  • съдебно дело-
  • личен живот-
  • поп певица-
  • джейми спиърс

Това ще бъде първата поява в съдебна зала на 39-годишната поп певица от повече от две години

Бритни Спиърс ще свидетелства по делото за попечителство - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

След години мълчание Бритни Спиърс поиска да свидетелства в съда за попечителството, което контролира живота и финансите ѝ от тринадесет години, съобщиха световните информационни агенции.

Адвокатът, определен от съда да я представлява, каза по време на изслушване в Лос Анджелис, че звездата е изразила желание да даде показания и съдия Бренда Пени е насрочила съдебно изслушване за 23 юни. Адвокатът не уточни какво възнамерява да разкрие Спиърс.

Това ще бъде първата поява в съдебна зала на 39-годишната поп певица от повече от две години. През 2019 г. тя свидетелства на закрито заседание.

Съдия Пени може да закрие за медиите и обществеността и заседанието през юни. Спиърс обаче настоява за повече прозрачност на съдебния процес и документите, свързани с попечителството над нея.

През август миналата година певицата подаде молба в съда в Лос Анджелис баща ѝ да не бъде назначен отново за неин попечител, а вместо него тази роля да остане при нейния мениджър.

Бащата на Бритни Спиърс – Джейми Спиърс, беше определен за неин попечител през 2008 г., тъй като звездата затъна в блатото на различни зависимости. Лекува се в психиатрия и съдът прецени, че тя не може да се грижи за себе си и за двете си деца от бившия ѝ съпруг Кевин Федърлайн. Джейми Спиърс временно се отказа да контролира личните ѝ дела през 2019 г. по здравословни причини. Тогава съдът прехвърли попечителството на мениджъра ѝ Джоди Монтгомъри, но сега Джейми Спиърс иска да си върне контрола над дъщеря си, а 39-годишната певица не иска това да се случи.

Бритни предпочита попечител да остане Джоди Монтгомъри. През ноември адвокатът ѝ заяви, че тя няма повече да излезе на сцената, ако баща ѝ поеме контрол над кариерата ѝ.

Фенове на певицата се притесняват, че неговото попечителство ѝ е било наложено и водят кампанията #Освободете Бритни, като организират протести пред съда преди всяко заседание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.