Last news in Fakti

1 Май, 2021 15:49 2 200 1

Мистериозен филм представи новата колекция на моден гигант (ВИДЕО)

  • сен лоран-
  • мода-
  • модна линия-
  • колекция-
  • модна къща-
  • филм-
  • мистерия

Модният дизайнер Антъни Вакарело е върл фен на мистерията

Мистериозен филм представи новата колекция на моден гигант (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Два месеца след седмицата на модата в париж белгийският дизайнер на модна къща "Сен Лоран" (Saint Laurent) Антъни Вакарело показа колекцията си за сезон есен - зима 2021. Линията бе представена с виртуално дефиле заради мерките срещу COVID-19.

Преди една година "Сен Лоран" беше първата модна къща, която отказа участие в седмиците на модата заради ограниченията на пандемията, припомня Епицентър.

Антъни Вакарело обича мистерията, заради което тя често присъства в колекциите му. За есенно-зимното шоу на "Сен Лоран", дизайнерът създаде кратък филм, в който моделите му вървят насред безлюдни природни пейзажи.

Вакарело отказа да разкрие коя е приказната локация, но споделя, че когато е създавал колекцията е мислел за величието и силата на природата.

Целта на дизайнера е да постави героинята на място, на което не принадлежи, но в същото време да покаже силата ѝ – жена устремена по своя път. Видеото е като нечий сън – времето, пространството и развоят на събитията са неясни, няма логика.

В новата си колекция той се връща към ценни архиви на модната къща, към материите и класическата елегантност на мосю Сен Лоран през 60-те години на миналия век. Но ги съчетава смело с кожа с металически отблясъци , която е негова запазена марка.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ханджията

    3 1 Отговор
    Съгласен съм, че големите гърди "кръчмарски тип" са слабост на чалгарите. Знам, че аристокрация и интелигенция са с малки гърди, защото са си имали поколения кърмачки от "кръчмарския тип", но в тоя клип са си чисти анорексички!