1 Май, 2021 18:23 11 715 3

Кристина Агилера с искрено признание за тялото си (СНИМКИ)

  • кристина агилера-
  • промяна-
  • вид-
  • визия-
  • тяло-
  • здраве-
  • певица

Промените във визията на поп дивата винаги са привличали вниманието на публиката

Кристина Агилера с искрено признание за тялото си (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

През годините талантливата поп дива Кристина Агилера е променяла визията си десетки пъти. От типичната тийнеджърка в ранните си години, до скандална и разкрепостена, мина и през ретро вълна, та до днес, когато певицата е намерила баланс в живота. Тя продължава да експериментира, но признава, че не следва модни правила, а прави това, което на нея ѝ харесва, пише Дарик.

От много слаба до по-пищна, Xtina винаги е провокирала дебат относно физическите си мерки. Едни я критикуваха, че е твърде слаба, а след това, че е качила твърде много килограми, но в крайна сметка 40-годишната певица не е от звездите, които се притесняват от промените, а се гордее с тях.

"Мисля, че всички имаме хубави дни и лоши дни, когато става дума за това как се приемаме", споделя звездата пред сп. "Health". Тя казва, че през годините е имала моменти, когато не се е чувствала уверена в себе си, но с напредване на възрастта все повече започва да оценява това, което има и се приема напълно.

Публикация, споделена от Christina Aguilera (@xtina)



"Когато влязох в шоубизнеса, мразех това, че съм твърде слаба. След като навърших 21 започнах да напълнявам малко и обикнах новите си извивки", споделя певицата, която обаче не спира да се грижи за физическата си активност. През годините е практикувала различни спортове, но в последните години е открила, че йога практиките са най-доброто за нея. Дават ѝ баланс, а в същото време различните упражнение (асани), раздвижват тялото на звездата. Медитацията също помага, за да остане с чист и спокоен ум.

"Харесва ми, че сега имам дупе. Винаги съм казвала, че е много по-интересно да се наблюдава женското тяло, а не мъжкото", казва още носителката на шест награди "Грами" и допълва, че понякога ѝ е трудно да гледа свои стари снимки, на които е твърде слаба.


Последните няколко години бяха доста натоварени за Агилера, която се завърна на музикалната сцена с добре приет от критиците албум ("Liberation" от 2018 г.) и две турнета - в САЩ и Европа, а след това и с поредица от концерти в Лас Вегас. Пандемията е променила някои от плановете на Кристина, която е трябвало да продължи с концертната си дейност, но не съжалява, защото е намерила време да преоткрие себе си, да подреди приоритетите си, но най-вече - да прекара време със семейството си вкъщи, без да се налага да излиза.


"Работя от 7-годишна. Когато не работя, чувствам тежка вина, че не правя нещо. Чувство, което е вкоренено в мен от малко момиче, че трябва да се срамуваш, ако не продължаваш да държиш нивото. Децата в шоубизнеса са все сравнявани, конкуренцията за успех е голяма. Доста шантаво е да израснеш в такава среда", казва певицата, която е благодарна, че е имала време за себе си и близките си през последната година. Припомняме, че Кристина започва да пее по сватби и кръщенета, когато е само на 6 години, а няколко години по-късно става част от бандата на "Мики маус клуб", където изгравят и други звезди - Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс, Райън Гослинк и др.

В края на 2020 г., Кристина стана на 40 години и казва, че се чувства прекрасно в кожата си, не се притеснява от стареенето и дори отчита, че човек става може би малко по-смел, защото осъзнава, че животът е твърде кратък. "Взех решението да създавам емоции и спомени за себе си, но и също, че не трябва да се притеснявам за мнението на другите хора за мен".


Певицата винаги е говорила, че трябва да се приемаме такива, каквито сме, да не се притесняваме да говорим свободно. За нея увереността е от значение, но тя самата не винаги я е притежавала. "Много хора са изненадани, когато им кажа как съм се чувствала за едно или друго нещо в живота си", казва певицата, която винаги предава моментната си емоция в песните. Тя открито говори за депресиите и напрежението, с които се е сблъскала в шоубизнеса, но за щастие е успяла да намери баланс.

Кристина работи по два албума - един на английски език и още един, но на испански език, който ще е втори за нея. Макар да не сподели повече детайли около записите, новата музика от Агилера се очаква много скоро.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    15 0 Отговор
    Тя:
    - Колко захар искаш в кафето?!
    Той:
    - Нека да е хрупкаво...
  • 2 ГОСТ

    23 0 Отговор
    Готина е Кристина.......и хубаво тяло има.....браво.....!!!!!
  • 3 genie in a bottle

    17 1 Отговор
    Поне не е кльощава като повечето модели на Освиенцим.