ФАКТИ.БГ

Лесен трик с вода прави сухия хляб отново свеж

Ето какво да правим със сухия хляб, за да не го хвърлим

Публикувана: 1 Май, 2021 21:21
8 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 4133
Лесен трик с вода прави сухия хляб отново свеж
Снимка: Shutterstock
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.3 от 13 гласа.

Всеки обича прясно изпечен хляб, който е мек отвътре и хрупкав отвън. Да не говорим за аромата, който всички познаваме и обичаме. Жалко е обаче, че ако постои само няколко дни, просто е невъзможно да се яде. Но не изхвърляйте издъхналия хляб в кошчето! Оказва се, че има един трик, който за няколко минути ще върне хляба обратно към свежестта! Водата ще ви помогне да сторите това.

1. Пуснете чешмата и поставете хляба под струя студена вода, докато попие достатъчно.

2. Поставете хляба във фурната на 150 градуса и печете в продължение на 6-12 минути.

Това наистина работи! Ключът е в това, че водата, която попива хляба, във фурната се преобразува в пара и отново прави хляба мек и пухкав. Няма да го различите от прясно изпечения, пише actualno.com.

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.3 от 13 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Комуниста
1 Отговор
Яжте сух хляб капиталистически роби от Балканите!!

Коментиран от #2


Оценка:
-14 +15

BigBulgarianBoss
2 Отговор

До коментар #1 от "Комуниста":


Много хубава орал на любов правиш. Мерси за ковто

Коментиран от #3


Оценка:
-14 +2

Комуниста
3 Отговор

До коментар #2 от "BigBulgarianBoss":


Дъвчай го повече сухия хляб робе да омекне хубаво да не се задавиш!

Оценка:
-5 +11

Фифи
4 Отговор
Не яде сух хляб

Оценка:
-3 +7

Ококорен
5 Отговор
Публикувано във факти.бг: "Но не изхвърляйте издъхналия хляб в кошчето!"

Я пак. Какъв хляб?

Оценка:
-0 +9

консуматор
6 Отговор
30 сек. в микровълновата върши същото, само че трябва веднага да се яде.

Оценка:
-1 +0

112
7 Отговор
Американска рецепта за дълголетие:
Живей богато, яж като бедняк!

Оценка:
-0 +4

Нямам срам
8 Отговор
Може да се нареже на филий и да се изпърже с яйца ако е цял хляб или ако е както ся повече готов нарязан направо филийте се попиват в яйчената смес и се пържи и пак омеква хляба ... това си е доста стара българска закуска но ся е модерно да си модеренно тъп

Оценка:
-0 +2

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Десислав Чуколов пред бТВ:
Депутатът от Атака коментира казуса с исканото от главния прокурор Сотир Цацаров негово задържане:
Да не мислите, че в Народното събрание няма хора, които трябва да търкат наровете в затвора."

Още бисери