Всеки обича прясно изпечен хляб, който е мек отвътре и хрупкав отвън. Да не говорим за аромата, който всички познаваме и обичаме. Жалко е обаче, че ако постои само няколко дни, просто е невъзможно да се яде. Но не изхвърляйте издъхналия хляб в кошчето! Оказва се, че има един трик, който за няколко минути ще върне хляба обратно към свежестта! Водата ще ви помогне да сторите това.
1. Пуснете чешмата и поставете хляба под струя студена вода, докато попие достатъчно.
2. Поставете хляба във фурната на 150 градуса и печете в продължение на 6-12 минути.
Това наистина работи! Ключът е в това, че водата, която попива хляба, във фурната се преобразува в пара и отново прави хляба мек и пухкав. Няма да го различите от прясно изпечения, пише actualno.com.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Комуниста
Коментиран от #2
21:34 01.05.2021
2 BigBulgarianBoss
До коментар #1 от "Комуниста":
Много хубава орал на любов правиш. Мерси за ковтоКоментиран от #3
21:55 01.05.2021
3 Комуниста
До коментар #2 от "BigBulgarianBoss":
Дъвчай го повече сухия хляб робе да омекне хубаво да не се задавиш!22:04 01.05.2021
4 Фифи
22:18 01.05.2021
5 Ококорен
Я пак. Какъв хляб?
23:59 01.05.2021
6 консуматор
08:59 02.05.2021
7 112
Живей богато, яж като бедняк!
09:11 02.05.2021
8 Нямам срам
10:17 02.05.2021