Last news in Fakti

5 Май, 2021 14:33 6 903 8

Цитиридис отмъкна мястото на Сашо Кадиев (СНИМКИ)

  • сашо кадиев-
  • николаос цитиридис-
  • шоуто на николаос цитиридис-
  • водещ-
  • преди обед

Двамата водещи си обявиха "война" в ефира

С нов водещ тръгна първото за седмицата издание на „Преди обед”. На диванчето на Сашо Кадиев седна Николаос Цитиридис. Водещият на вечерното шоу окупира и сутрешния блок на бТВ, обсипвайки с комплименти Деси Стоянова и Рая Пеева.

Самият Сашо Кадиев през тази седмица ще липсва от ефира. Този път причината е романтичната му ваканция с новата дама на сърцето му, която успя да го раздели с майката на дъщеря му Таня.

Кадиев и изгората му са на пътешествие в Пунта Кана, Доминикана. След упорито мрънкане от негова страна, продуцентите на "Преди обед" взели решение да го пуснат в отпуск за седмица, а на негово място през това време се настанява Николаос Цитиридис, предаде БЛИЦ.

Всъщност, между Сашо Кадиев и Николаос Цитиридис от известно време тече закачка. В новата си рубрика „Цитиридис +” Нико облепи с ленти, лепенки и клони колата на Кадиев. Синът на Катето Евро пък му върна номера като „превзе” вечерното му шоу – подшушна на охраната да блокира картите да достъп до бТВ на Цитиридис и навсякъде смени рекламните пана „Шоуто на Николаос Цитиридис” с „Шоуто на Александър Кадиев”, имитирайки „преврат” в ефира.

Публикация, споделена от bTV Official (@official.btv)

Днес е поредният епизод от режисираната война между двамата. За съжалението обаче интригата е доста плоска. Тя и издава сценарно безсилие и едва ли носи планирания рейтинг на телевизията.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    30 0 Отговор
    Грък и албанец, все от едно котило.
  • 2 Лорд Минчу

    20 0 Отговор
    Той Цициридас и мъжа на Сашко, ще отмъкне!
  • 3 Юда

    12 2 Отговор
    Един еврей, отмъкнал мястото на друг еврей. Нищо ново, дето се вика.
    Тоя етнос само това умее, да отмъква.
  • 4 ККК

    19 0 Отговор
    Айде пак подвеждащи заглавия. Какво е отмъкнал, оня бездарник е отишал на почивка?! Като се върне ще го изрита! Ако не той мама с прякор на магистрална принцеса ще го одере жив!
  • 5 русенец

    22 0 Отговор
    Какви са тези Кикиридис и Кадиев и защо трябва да ни интересуват? Ако някой има смислен отговор ще го прочета.
  • 6 ужас и потрес

    14 1 Отговор
    как не ви е срам да напишете че лигльото сашко щял да липсва на екрана тоя няма да липсва на никого!!!
  • 7 гост

    12 1 Отговор
    Дано си останат там в Пунта Ка(зана) !!! Един албанец по -малко един хляб повече !!!!
  • 8 ЦСКА умре

    1 1 Отговор
    Николаос Цитиридис МРАЗИ всички, които НЕ СА хомосексуалисти, казал е, че обича България, само за пред медиите, тоя е чист хомосексуалист, че даже е поканил и причината много хора да бъдат в отвъдното, да нямаме футбол и УЕФА да мисли само за пари, създавайки Конференция Лига, в която ни преместиха! Аз НАИСТИНА НЕ слушам чалга, ако ще и насила да ме карат да я слушам, НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ НИКОГА, а относно Цитиридис - заради неговото изказване за мразещите чалгата, вече ми стана много по-противен и от най-противните в света.