Last news in Fakti

5 Май, 2021 16:34 7 376 4

Виктория Георгиева претърпя пълна промяна (СНИМКИ)

  • виктория георгиева-
  • евровизия-
  • промяна-
  • външен вид-
  • визия-
  • отслабване-
  • фигура

Новият външен вид на Виктория е зашеметяващ, а комплиментите към нея не спират

Една от най-обсъжданите теми след неделното шоу на Димитър Рачков е представянето на Виктория Георгиева, която след дни заминава за Ротердам, където ще пее за България на песенния конкурс "Евровизия“, пише burgas24.bg.

И докато част от меломаните харесват и оценяват песента ѝ като модерна и младежка, а други критикуват бавното темпо и меланхоличното изпълнение, всички са категорични, че певицата е претърпяла пълна промяна.



На кадрите от появата на Виктория на "Х Фактор“ преди шест години тя е с близо 20 килограма по-пълна, докато днес може да се яви спокойно на сцената по къси панталонки и да изглежда прекрасно.

"Специално по тази тема човек трябва много да се труди и аз от една година съм на режим. Свалих 20 килограма с тренировки и правилно хранене, а не с някаква магическа рецепта. Още от втори клас бях с наднормено тегло и ми беше кофти, защото много ме обиждаха в училище. Даже тогава страняха от мен, само защото съм малко по-различна от останалите, а те повечето бяха едни солетки, както се казва. Реших да направя една промяна заради самата себе си, защото допреди две години много често чувах в музикалния бизнес: “Абе, не те искат на участие, защото си малко пълна и трябва да отслабнеш поне 10 килограма." Това на моменти ме е сривало, но намерих сили да продължа.“, признава самата Вики преди време.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    8 3 Отговор
    Рачков?! Този пък кой беше? Да не е оня лигльо от една поредица на арменците, не и помня името.
  • 2 Махмуд

    3 2 Отговор
    Ко речии ??
    А нещо да напишете за Ферхонде от Анадола, чи ШЪ СЪ забраймиии.
  • 3 Майорката

    4 0 Отговор
    Мънннннн мъннннннн оушън.
    дрън дрън ейшън.
    НАМЕРИХ ТЕКСТА НА ПЕСЕНТА
  • 4 A little dramatic Victoria

    3 0 Отговор
    Жестоко я излъгаха, т.нар. "професионалисти", че с Growing up is getting old има по - големи шансове за хубав стейджинг. НЕма такава минавка чуек. Хи хи