Last news in Fakti

6 Май, 2021 16:32 2 811 5

Уил Смит пусна шкембе и се закани да го свали пред камера (СНИМКИ)

  • уил смит-
  • звезда-
  • отслабване-
  • форма-
  • фитнес-
  • спорт

Екшън звездата ще документира влизането си обратно във форма

Уил Смит пусна шкембе и се закани да го свали пред камера (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Холивудската звезда Уил Смит ще запечата на видео опитите си да се лиши от натрупаните по време на пандемията килограми. Това стана ясно, след като от YouTube обявиха новите си епизодични продукции, пише "Монитор".

Смит ще проведе документално битката си с наедрялото си коремче, като ще направи феновете съпричастни към всяка стъпка от фитнес приключението. Той няма да си служи със сценарий за целта.

Публикация, споделена от Will Smith (@willsmith)

„Това е тялото, в което се носех през цялата пандемия и безбройните дни на взиране в провизиите с храни. Обичам това тяло, но искам да се чувствам по-добре. Без повече среднощни кексчета... това е! Ще влизам в най-добрата форма на живота си (Best Shape of My Life е работното заглавие на проекта – б.а.)!“, написа Смит в социалните мрежи докато гордо позира само по бельо, за да запечата вида си преди преобразяването. Преди дни той пусна снимка в Инстаграм, към която написа "Няма да ви лъжа. Никога не съм бил в по-лоша форма през живота си." Кадърът, на който Смит показва натрупаните килца събра близо 7 милиона харесвания, а фенове и приятели на актьора го успокоиха и изразиха подкрепата си към него в предизвикателното начинание.

Премиерата на сериала му е заложена засега за 2022 г. Очаква се продукцията да се състои от 6 епизода, в които да се включат и гост-звезди, сред които и професионални атлети.

Певицата Алиша Кийс също ще се разпише с документална поредица за YouTube. Тя ще покаже честването на 20-ата годишнина от издаването на албума ѝ Songs in A Minor. Проектът ще бъде показан пред феновете ѝ още това лято, като в рамките на общо 4 епизода те ще проследят и процеса по записването на 8-ия ѝ студиен диск.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    12 1 Отговор
    Годините не прощават на никой.На 70 съм,спортувам всеки ден,правя любов всеки месец,ама не е същото като на младини :(

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Пульо

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сульо":

    Прав си Сульо! Единствения шанс за Уили е да остане без пари за ядене, но това едва ли ще стане.
  • 3 Дульо

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сульо":

    Така е Сульо, аз съм на 60, гърдите ми растат по бързо отколкото др. Енчев слага силикон!!! Младежи, ръгайте яко, че до време е големия, после е мекия!
  • 4 Ташунко Сапа

    11 0 Отговор
    Тоя в най лошата си форма е по добре от мен в най добрата ми 🍻
  • 5 Митю

    0 0 Отговор
    Жалко,че е расист.