11 Май, 2021 11:31 9 081 3

Почина бившата съпруга на Дейвид Ковърдейл

  • дейвид ковърдейл-
  • съпруга-
  • актриса-
  • почина

Актрисата е издъхнала в дома си

Почина бившата съпруга на Дейвид Ковърдейл - 1
Снимка: Shutterstock

59-годишната актриса Тауни Китаен е починала на 7 май в дома си в Нюпорт Бийч. Към момента не се съобщава каква е причината за смъртта ѝ, пише trafficnews.bg.

"Ние сме съкрушени и натъжени да съобщим за смъртта на нашата майка. Ние просто искаме да благодарим на всички вас, нейните фенове и приятелите ѝ, че винаги ѝ оказвате такава подкрепа и любов. Вие ѝ давахте живот всеки ден. Липсва ни и я обичаме и знаем, че наследството ѝ ще живее вечно. ", пишат в мрежата двете и дъщери, които са от бейзболиста Чък Финли, за когото актрисата бе омъжена от 1997 до 2002 г.

Тауни Китаен е известна с ролята си във филма "Ергенско парти", а личният и живот беше изпълнен с радикални възходи и падения.

Китаен е родена на 5 август 1961 г. в Калифорния. През 1983 г. се появява на корицата на албум на групата Ratt. Тогава тя се среща с китариста на бандата Робин Кросби. През същата година започва своята актьорска кариера с второстепенна роля в телевизионния филм Malibu. През 1991 г. се появява и в епизод на сериала "Зайнфелд". От 1989 до 1991 г. е омъжена за вокалиста на Whitesnake Дейвид Ковърдейл.

Известна е и с участието си в клиповете на няколко рок банди, най-вече на групата Whitesnake през 80-те години на миналия век.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Баш Бащицата

    1 3 Отговор
    Емммм....
  • 3 4987

    7 0 Отговор
    Whitesnake - Here I Go Again '87 . УНИКАЛНА БЕШЕ В КЛИПА