Last news in Fakti

11 Май, 2021 12:43 4 911 8

28-годишен канибал накълцал майка си на 1000 малки парчета

  • алберто санчес гомес-
  • канибал-
  • испания

Синът-канибал твърдял на процеса, че не помни какво се е случило

28-годишният испански сервитьор Алберто Санчес Гомес бе признат за виновен за смъртта на 68-годишната си майка Мария Гомес, причинена в началото на 2019 година, когато той я удушил и нарязал тялото ѝ след кавга, пише bg-voice.com.

Присъдата, която го очаква, е над 15 години затвор.

Убийството бе потресаващо жестоко, като местни съобщения от онова време твърдят, че жената била накълцана на 1000 малки парчета, а безработният ѝ тогава син запазил главата, ръцете и сърцето ѝ, намерени на нейното легло. Извергът ял от майка си, парчета от нея били намерени в пликове във фризера, а нейни кости – из чекмеджетата в дома – апартамент в околностите на Мадрид, близо до прочутата арена за борба с бикове Las Ventas.

Според следствието Санчес е използвал дърводелски трион и два кухненски ножа, за да нареже майка си на дребно в опит да скрие трупа. Той бил разкрит, когато приятелка на майка му алармирала полицията, задето не я е виждала и чувала повече от месец.

Синът-канибал твърдял на процеса, че не помни какво се е случило. По време на делото Алберто твърдял, че като гледал телевизия, улавял скрити съобщения и чувал гласове, които му казвали да убие майка си. Журито от 6 жени и трима мъже обаче не прие неговите твърдения, че имал психотични преживявания, когато извършвал престъплението.

Санчес трябва да плати и кръвнина от 90 000 евро на по-големия си брат заради загубата на майка му.

През следващите 6 дни съдията на процеса ще определи колко години затвор да е наказанието на канибала.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Азз

    5 2 Отговор
    Гладът бил по-силен от тока
  • 2 ХИЛЪРИ

    11 7 Отговор
    ДРОГАТА УНИЩОЖАВА МОЗЪКА И СТАВАШ ЗОМБИ, НАЛИ ТАКА КРАВАРИ ЗОМБИРАНИ????
  • 3 Християнство християнство ама гладът

    5 0 Отговор
    Не признава религии
  • 4 Пържоли

    5 4 Отговор
    Защо да плаща на брат си, може да му прати някое парче.
  • 5 На митко палаузов фнук му😂😂😂

    3 8 Отговор
    Така правеха и ватниците през войната
  • 6 Канибал

    2 1 Отговор
    Лектър
    пхахах
  • 7 ИВАН

    5 1 Отговор
    Ми в тая тяхна пустиня, няма ни трева за агнета да пасат, ни домати да растат ... добри са само в извратеностите - джендърчета, лесбийки ... сега пък и канибали .... ние като тях ли искаме да ставаме ?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.