Last news in Fakti

25 Януари, 2013 16:10 1 709 0

Папата с приложение за смартфон

  • папа бенедикт хvі-
  • папа-
  • смартфон-
  • приложение

В борбата за съхраняване на морала и воденето на политика срещу еднополовите бракове Папа Бенедикт ХVІ включи и компютърните технологии. След като в средата на декември миналата година се появи в някои социални мрежи с псевдонима le Pape alias@Pontifex, римският Папа реши да продължи като пусна собствено приложение за смартфони. Достъпното за iPhone и iPad приложение – „The Pope App”, ще е напълно безплатно за потребителите.

Благодарение на непрекъснато обновяваните девет рубрики, вярващите ще могат не само да четат и коментират последните новини, но и да следят какво се случва в Светите места посредством 6 камери.

След като вече присъства в електронния свят, Папа Бенедикт ХVІ планира да създаде приложение за устройства, ползващи Android.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА