17 Май, 2021 00:30 32 540 73

15 съвета към мъжете за незабравима френска любов

  • секс-
  • френска любов-
  • съвети

Има много мъже, които са добри в секса, но не всички умеят да правят френска любов

15 съвета към мъжете за незабравима френска любов - 1
Снимкa: Shutterstock

За съжаление, добрите любовници са рядкост. Те са страстни, знаят какво точно доставя удоволствие на жените и не е необходимо да бъдат напътствани, пише dnesplus.bg. Наясно са кога наближава кулминацията и кога трябва да забързат темпото. За тях сексът не е табу, а сливане. Имат въображение, което умеят да използват и не се срамуват от случващото. В секса виждат не само страст и задоволяване, а и чисто щастие.

Има много мъже, които са добри в секса, но не всички умеят да правят френска любов. Някои я правят задоволително, други – просто, защото трябва. Господа, не забравяйте, че дамите усещат това. За да сте перфектен любовник трябва да доставяте удоволствие на жената с френска любов.

Казвайте на жената, че е красива отдолу

Много жени се срамуват да показват голите си тела. Притесняват се заради недостатъците си, имат задръжки и комплекси. Без значение с каква жена сте и от колко време сте заедно, не забравяйте да ѝ казвате, че е красива. Не просто, че има красиво лице и бюст, а че е прекрасна отдолу.

Забавете темпото и се насладете на това, което правите

Погледнете красивата гледка, която е пред очите ви в онзи момент. Жената е уникална, заради това което има между краката си. Всяка е с различен размер, форма, цвят, аромат. Оценете жената до вас, разгледайте я и я накарайте да се почувства специална.

Говорете ѝ

Не е тайна, че жените обичат да говорят, дори и по време на секс. Освен това, обаче, харесват, когато и мъжът говори. Когато общувате с жена е много по-лесно тя да изключи съзнанието си и да се наслади максимално на удоволствието от секса. Така, че не забравяйте, докато я галите да и говорите.

Прокарайте език и намерете клитора

Разтворете срамните ѝ устни с пръсти. Оближете ги и се насочете към клитора. Всяка жена има различен по размер клитор, така както пенисът при мъжете е с различна дължина и дебелина. Разтворете я като цвете и истинския цвят ще се открие в пълната си красота.

Докосвайте с мокри пръсти

Винаги я докосвайте с мокри пръсти там долу. Оближете ги, сложете лубрикант или кокосовo масло. Уверете се, че пръстите ви са мокри преди да докоснете клитора ѝ. По този начин предизвиквате по-силна реакция и го правите по-чувствителен на допир.

Може да ѝ причините болка, ако сте със сухи пръсти. Ако клиторът набъбва, увеличава размера си и се зачервява, то това е ясен знак, че е достатъчно възбудена. Не забравяйте, че това е деликатна зона и трябва да се отнасяте нежно с нея.

Бъдете бавни и я дразнете

Правилният път към женския оргазъм е този, който се минава бавно. Облизвайте вътрешната част на бедрото, целувайте я така, както целувате устните ѝ. Засилете напрежението.

Заигравайте си

Сгушете лицето си долу. Ще видите как тя самата ще се притиска към устните ви. По този начин ви показва, че иска да получи повече от вас.

Нежни целувки

Първо я целувайте нежно, а след това грубо. Използвайте езика си, за да разделите срамните устни и когато се отворят я ближете нагоре и надолу по плътта. Може би ще помогне, ако си представяте, че ядете нещо много вкусно и деликатно, което не искате да похабите.

Използвайте максимално езика си

Прокарвайте език по клитора ѝ. Следвайте едно и също движение по-дълго време, по този начин ще се възбуди максимално. После можете да разнообразите с кръгови движения – така ще я накарате да се чувства божествено. Не забравяйте, че клиторът изисква най-голямо внимание, но доставя най-голямо удоволствие. Усетете с езика си, увеличавайте натиска и скоростта постепенно.

Смучете

Направете няколко бързи докосвания, закачайте клитора с върха на езика си, след това се отдалечавайте. Това ще накара всяка жена да изтръпне. Несъзнателно жените оформят устата си в буквата О, когато са близо до оргазъм. Смучете нежно и се вгледайте в лицето ѝ, за да сте наясно с нейната реакция. Дори да смучете по-дълбоко, го правете внимателно! Ако жената повдига таза си във въздуха това е знак, че напрежението расте. В случай, че се върти и движи дупето си, знайте, че е стигнала почти до края. Продължавайте! Не пускайте клитора ѝ.

Добавете пръсти

Още нещо, което трябва да направите, за да засилите удоволствието на жената. Вкарайте пръстите си и продължете да смучете. Докато правите френска любов, пенисът ви е далеч, затова използвайте пръстите си вместо него. Няма шанс това да не ѝ хареса. Вкарайте един, два, че дори и три пръста и то толкова дълбоко, колкото вие прецените. Не забравяйте да навлажните пръстите си. В началото започнете бавно като постепенно засилите темпото. Опитайте се да усетите нейния ритъм. Самата тя ще се движи и ще вкарва пръстите ви вътре в себе си. Ускорявайте, когато тя го прави и слушайте дишането ѝ.

Следвайте знаците, които предвещават нейния оргазъм

Оргазмът на всяка жена е уникален. Някои свършват много бурно, други – кротко и тихо. За да сте перфектен любовник, трябва умеете да разпознавате симптомите на предстоящия оргазъм.

Не спирайте, когато оргазмът започне

Продължете с това, което правите, когато тя започне да свършва. Така ще направите оргазмът ѝ по-дълъг и незабравим. Когато оргазмът започне, натиснете езика си към клитора, движете го и го вкарайте във вагината. Преместете внимателно пръстите си, ако все още са вътре. Много е важно жената да усеща, че има нещо във вагината ѝ. Ако направите всичко, както трябва, тя може да получи няколко последователни оргазма.

Анално проникване

Има жени, които обичат чувството за пълно проникване. Вкарайте пръст в ануса ѝ и леко раздвижете. Ще усетите мускулните съкращения, които се получават по време на оргазъм. Вие решавате дали ще пъхнете пръст или език.

Следоргазмена вълна

След като е стигнала до края, не я зарязвайте. Тя има нужда от още любов. Целунете я, говорете си с нея, галете гърдите ѝ, бъдете чувствени.

Оралната любов е едно от най-интересните сексуални преживявания, но е нужно и двамата да нямате скрупули и да го правите добре. Отделяйте повече време за орални ласки, практикувайте по-често.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Комшия от Казанлък

    38 2 Отговор
    Абе къде е романтика от Каьанлък....закъснява с 2 минути с коментара си.... Палавник

    Коментиран от #25, #59

  • 3 Някой си

    31 2 Отговор
    Венелина, стига бре.......с тия ковид ограничения ще станем 18 милиона скоро........и без френска :)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    14 20 Отговор
    благодаря ви за поредната изключително интересна и информативна информация госпожо МАРИНОВА ас смятам че по темата няма нищо строго ИНДИВИДУАЛНО просто защото така наречената орална любов е нещо много много ЛОШО защото обесценява жената и е лишена от всякаква РОМАНТИКА то това даже не е никаква любов чесно казано направо се УЖАСЯВАМ и ме потбиват тръпки от УЖАС за това исгледайте някой РОМАНТИЧЕН филм с половинката или отидете на слаткарница а не се занимавайте с орални глупости и за да расведря малко настроението и понеже днес един НЕОСВЕДОМЕН човек ми каза АБСУРДНОТО твардение че САНДО КАН бил исмислен герой ха ха ум да ти зайде ето един много ЗАБАВЕН виц басня сандо кан казал на жан клон патрона ти си много глупав приятелю и го чукннал по главата а жан клон патрона казал ей некой тропа по вратата ха ха ха страшно ЗАБАВНО но и много ПОУЧИТЕЛНО а именно че ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ хора като мен винаги остават нерасбрани

    Коментиран от #10, #12, #15, #16, #18, #19, #23, #27, #28, #47, #49, #52, #67

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Лиз-близ

    31 0 Отговор
    Лизането е талант, не се учи.

    Коментиран от #46

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хващам се на бас!

    15 3 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Че нямаш във вас твоя снимка от първи клас, под която да пише "Ас съм вече гармотен"! Давам ти 500 лева ако "искараш" такава!

    Коментиран от #56

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ИЗкУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    9 1 Отговор
    Благодаря за поредната, изключително полезна информативна информация ,госпожо МАРИНОВА !Аз съм на мнение, че нито една жена не заслужава да страда от прекалена романтика и липса на какво си требе.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ура Казанлък

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Комшия от Казанлък":

    При инфантилните хора на този въпрос много трудно се намира отговор.Те самите не знаят къде са.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Гормогон

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Боже как може да вярвате , че Сандокан е истински човек . Толкова си неусведомен по някой въпроси , че по добре спри да пишеш тука . Само се излагаш . Погледни си правописа и какви безсмилици пишете . По добре се върнете в училище ,или от там от където сте избягал , че ви търсят едни хора с една риза която се връзват ръкавите отзад . А ония ден за вас питаха един поп и двама с лопати.хах хаха ха . Малко хумор рано сутрин . Харесахалити вицовете . Противнико на секса . Чалга фен заблуден . Любител на отвратителните турски сериали. Романтико замаян не правил секс до свадбата ако въобще си женен . Май женати се надува . Ха ха .
  • 28 почти колега

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Е това не мога да го повярвам ! Аз пиша в един сайт за романтика за кекс, ти тук за романтика. Ние сме астрални близнаци !
  • 29 Пламен

    12 3 Отговор
    Прекалено точна и поучителни статия. Обсъди ме я с жената. И ги пробвах е. Направи изригна.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Милена

    17 2 Отговор
    Важно за мъже. Не всички умеят достатъчно добре. Даже някой вобще не могат.

    Коментиран от #48

  • 32 Матросов

    7 3 Отговор
    Ще бъда нежен като пърхането пеперуда!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 До задръстеняците...

    13 2 Отговор
    Няма нищо по-хубаво от това,да усетиш тръпката от разтърсващият оргазъм на жена,на която и правиш побъркващ кунилингус...!
    P.S....кой разбрал...разбрал...!

    Коментиран от #38, #40

  • 36 джедай

    11 1 Отговор
    Хубава е статията. Дано помогне на доста любовни двойки. Моята мацка снощи пак опръска чаршафа на спалнята.

    Коментиран от #37

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Пламен

    7 1 Отговор

    До коментар #35 от "До задръстеняците...":

    Да прав си много е сладко.
  • 39 Радо

    6 4 Отговор
    Тва с езика в ануса на края малко много ми дойде, признавам си!!

    Коментиран от #57

  • 40 Освен това...

    6 2 Отговор

    До коментар #35 от "До задръстеняците...":

    ....ако сте и на ,,69"-ка ,усещането е неотразимо...

    Коментиран от #62

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 пенсионер

    4 0 Отговор
    Вени , не учи орела да лети!
  • 43 Мба

    12 1 Отговор
    Абе глупаци не разбрахте ли ,че казанлъшка е измислен герой от авторката за да подържа интерес към статиите си. Нарочно допуска правописни грешки за да е по интересно.

    Коментиран от #45

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 един от многото

    5 3 Отговор

    До коментар #43 от "Мба":

    Преди беше циганчето Мечо!
  • 46 моряка

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Лиз-близ":

    Издават и сертификат , но трябва на плажа да напишеш с език на мокрия пясък: "Сладка пеперудка" в промеждутъка между две вълни.
  • 47 666

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ето един виц по темата . Мъж прави любовта жена си и по едно време и казва , скъпа не стискай с крака така яко ще ми счупиш очилата .Как може да вярвате , че Сандокан е истински . Това е герой от книга , писана от Емилио Салгари . Вземи я прочети , има и филм .
  • 48 Бръм

    5 5 Отговор

    До коментар #31 от "Милена":

    На някои не им се иска да я правят! А има и такива дето няма да ти направят въобще!
    PS В края на крайщата става въпрос за опикано лигаво място...

    Коментиран от #50

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Милена

    6 1 Отговор

    До коментар #48 от "Бръм":

    Моито мнение не е такова. Повечето от моите обужатели, го правят с кеф. Но някои не знаят точно как.

    Коментиран от #51, #55

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 един от многото

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Щом има истински герой САНДО КАН , сигурно има и САНДО НИЦА!
  • 53 Ганьо

    6 1 Отговор
    Какво е клитор?

    Коментиран от #58

  • 54 бокошкафа

    1 3 Отговор
    ас ги оправям хубавите срещу 5000 лева за вас мили мой ви пожелавам да си едете грозните жени в бурените на село ако още моете след ракията
  • 55 ОбУжавам...

    3 0 Отговор

    До коментар #50 от "Милена":

    ...да правя фр.любов с жена на име - ,,Милена"...
  • 56 aaaaaa

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Хващам се на бас!":

    пише се "Ас зъм вечи гръмотен"....:)
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Зеления Чорап

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Комшия от Казанлък":

    По темата питайте експерта - "шпакловчика" от Дондуков 2
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Ас сам вече гармотен

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Няма начин да го побере! Все едно да наливаш от пусто в празно!
  • 62 Пламен

    2 1 Отговор

    До коментар #40 от "Освен това...":

    Интересно има ли мъже да не обичат конилиус. Аз обужатам. И по думите на жената го правя отлично.
  • 63 ГРАД КА3АНЛЪК

    1 4 Отговор
    Туй маймунско събрание ли е?
    Събор на простаците ли е организиран тук

    Коментиран от #68

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 КОНСЕРВАТОРЪТ

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Добре де, дете/човек/трол или какъвто и да си, като не ти харесват статите на Венелина Маринова, защо ги четеш и още повече защо си правиш труда да пишеш коментари?
  • 68 Гзт

    3 0 Отговор

    До коментар #63 от "ГРАД КА3АНЛЪК":

    Да за да Петър неграмотници като теб . Айде жегай , че Сандокан идва да ти открадне Веси.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Гзт

    3 0 Отговор

    До коментар #60 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Сандокан книга издадена през 1900г . Филми 1970 ,1976 , композитори Гойдо и Маурицио де Анджелис .Малко сведения за мързел като теб вярваш в измислен герой. Да не вярваш и в Шерлок Холмс или , че Хамлет и Ромео и Жулиета са истински .
  • 71 Милена

    3 0 Отговор
    Стана време да проверя какво е научил мъжъ ми.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.