Last news in Fakti

12 Май, 2021 11:56 5 421 6

Бенифър отново заедно! Джей Ло се върна при Бен Афлек

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • събраха-
  • връзка-
  • двойка

Джен и Бен наскоро се разделиха с половинките си и отново са заедно

Бенифър отново заедно! Джей Ло се върна при Бен Афлек - 1
Снимка: Shutterstock

Дженифър Лопес и Бен Афлек се събраха след 17-годишна раздяла. Броени седмици, след като в медийното пространство стана ясно, че певицата се е разделила с годеника си Алекс Родригес, а актьора – с момичето на Бонд - Ана де Армас, започнаха да се носят упорити слухове, че любовта помежду им отново се е разгоряла, пише Монитор.

Лопес и Афлек са засичани вече няколко пъти заедно, а според източници на сп. People те прекарали няколко дни заедно близо до щата Монтана. „Химията между тях е неописуема. Те продължават тъкмо от там, където са оставили нещата преди толкова години“, казва още неназованият приближен на Джей Ло.

Припомняме, че звездите бяха една от най-обсъжданите и следени двойки в началото на века. Романът им започна през 2002 г., като дори се стигна до годеж. След едно отлагане на сватбата, те се разделиха през 2004 г.

„Надявам се да е истина. Обичам ги и двамата“, каза по повод слуховете най-добрият приятел на Бен Афлек още от детството – Мат Деймън, пред медии. Въпреки това категорично отказа да коментира истинността на спекулациите. „Няма толкова алкохол на света, който да ми дадете, за да проговоря“, намигна той.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глупости

    10 1 Отговор
    На търкалета!
  • 2 Преди 3 дена Ана

    6 0 Отговор
    Имаше рожден ден и Бен Афлек и държеше тортата...това горе е фейк нюз!
  • 3 бай Ванко

    8 0 Отговор
    Браво, браво, най-накрая, колко романтично!! Отивам да си поплача от радост.
  • 4 Ябе

    10 1 Отговор
    Просто къркат заедно. Бенчо ще я изгони като се нафирка достатъчно.
  • 5 въпросче

    3 0 Отговор
    Бенифър отново СА заедно!... те СА прекарали няколко дни заедно близо до щата Монтана. Във въздуха ли са били?!
  • 6 е колко да са

    3 2 Отговор
    заедно, докато изтрезнеят, и след една седмица да разберат, че са коренно различни и несъвместими характери, демек еврейн и пуерториканка, най добрата комбинация, то ако е трябвало да се случи, щеше да се случи преди 20 години, така че в Холивуд любовта идва и си отива като влакът стрела, на сутринта се събуждаш и виждаш една жена, или един мъж и питаш ти кои си, и каксе озова в моето легло, тоест като постановката "секс, наркотици и рокондрол", но в обратна последователност.