14 Май, 2021 09:44 17 992 16

Хазарта с пост за бившата си жена и детето

  • ицо хазарта-
  • бивша жена-
  • дете-
  • отношение-
  • диана котева-
  • родителство

Рапърът сподели разтърсващи факти за отношението на майката към детето им

Ицо Хазарта твърди, че бившата му съпруга не е търсила детето им в продължение на 4 години, а единственото съобщение, което е получила от нея, е било "Ти си много проста, Аделина. Трябваше да те хвърля на боклука, като те родих“.

Музикантът избухна с дълъг коментар под интервю за родителското отчуждение, което съпругата му Диана Котева (40 г.) дава. Тя е собственик на счетоводна кантора и преводач към кралската полиция в Лондон.

"Истина е, че за всяко дете е изключително важен контактът и с двамата родители, затова никога не би ми хрумнало да отделя дъщеря ми от майка ѝ. През 2006-а година Диана замина да живее в Лондон, а дъщеря ми Ади – на 2 години към този момент, остана да живее с мен, и така до ден днешен. Никога не съм я спирал да се вижда с майка си – ходила е десетки пъти при нея в Англия, както и в България. Има няколко факта, които Диана пропуска при всяко свое интервю – те са и основната причина за сегашната ситуация.

През 2013 година Диана каза на дъщеря ми, че е обидена, задето не иска да се премести при нея в Англия, след което спря да се обажда. 4 години. Да, цифрата не е сгрешена. Това продължи 4 (четири) години – време, в което и аз, и Ади правехме многократни опити да се свържем с нея, но без успех. За 4 години единственото съобщение, което Ади получи от нея, беше "Ти си много проста, Аделина. Трябваше да те хвърля на боклука, като те родих“.

Принудих се да заведа дело, защото 4 години не можехме да идем нито в Гърция, нито където и да било извън страната – нямахме декларация от майката. Две години детето и аз бяхме разпитвани от съдии, полицаи, психолози и социални работници. Накрая получихме решение на съда, което показваме на границата всеки път.

Моля хората, които са възмутени от мен, да прочетат внимателно следните редове. Десетки пъти съм писал на Диана с молба да се обади, за да ѝ помогна да възстанови връзката си с Ади. Нейният отговор са интервюта - в ПИК, Галерия и т.н. Не съм ги коментирал, понеже вярвам, че такива теми са лични и мястото им не е в социални мрежи или медии. Проблемът не е, че някой ще ме напсува или обиди в коментар. Проблемът е, че детето ми седма година е влачено по съдилища, психолози и социлни работници, където всеки път се налага да обяснява едно и също – не, баща ми не ми забранява да виждам майка ми, просто тя години наред не ме потърси, а сега води дела срещу държавата и срещу баща ми, вместо да се обади и да се извини за всичко, което сътвори.

Благодарен съм на Диана за това, че е родила нашето дете. Смятам, че уважението към нея изисква да не коментирам действията ѝ, както и нея самата. Моля авторите на подобни статии да имат милост към детето ми, а ако е възможно – и към фактите."

 Хазарта с пост за бившата си жена и детето

В предаването "Търси се..." средната дъщеря на Ицо - Лора, разкри, че баща ѝ е изключително добър кулинар и най-много обича да ѝ прави пържоли. Тя смята, че двамата си приличат най-много по чувството си за хумор и сподели, че често ходят на Витоша и карат колелета, пише сайтът LadyZone.bg.

"Той е много умен и забавен! Той е супербаща!“, споделя още Лора и признава: „Аз също искам да се занимавам с музика, но искам да стана пианистка.“

 Хазарта с пост за бившата си жена и детето

В интервю за списание Elle през 2019 г. пък музикантът посочва, че е много критичен към себе си и се е провалял не веднъж. И още: "Бих се радвал, ако децата ми следват своя собствен път, без да им натяквам някакви мои истини, които животът доста често опровергава".

През октомври миналата година музикантът стана баща за трети път.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    3 8 Отговор
    Тя е собственичка на счетоводна кантора и преводачка към кралската полиция в Лондон.

    Коментиран от #2

  • 2 хъхъ

    29 5 Отговор

    До коментар #1 от "цербер":

    Намерила си е чернокож любовник с голям...доход.
  • 3 Гост

    17 25 Отговор
    Що спиш , щом не си видял в началото каква е си е твой проблем не наш . Оправяйте как можете с тая жена . Не ни занимавайте с вашите проблеми . И ние си имаме достатъчно за да се тормозим с чужди работи .
  • 4 То е ясно

    13 16 Отговор
    Сега Ицо Хастара ще напише песента " Колко съм прост".
  • 5 Поо

    11 6 Отговор
    Пуър фак Ицо((((Вдигна ми се в очите след тази статия.....
  • 6 вживжнми

    16 18 Отговор
    Тя и новата женка с това облекло не ще да е много читава.
  • 7 The Gambler

    15 20 Отговор
    Абе, кво ни навирате в очите тоя бездарник? Кого го бОли онаа работа, кви му били отношения с някоя си и чаавето и?
  • 8 българин

    21 7 Отговор
    Браво Ице. Живей живота си и си гледай сладураните около теб. Хич да не ти пука кой, какво и как те коментира, не им обръщай внимание. Злобари се навъдиха на всякъде, Не обръщай внимание и на "онуй", което не е оценило навреме, какво има и сега изсипва злобата си и в/у Ади. Пожелавам ви много зидраве, щастие и добри дни на цялото семейство
  • 9 Това е съдбата на хиляди бащи!

    23 4 Отговор
    Как стана така, че мъжете и в частност бащите сме вече виновни по дифиниция! Постоянно ни се налага да обясняваме, да доказваме, да се оиравдаваме, че сме нормални, а не злодеи! Всяка медия, всеки съд, всяко НПО тутакси скачат да бранят жените, без дори да са разбрали какво се е случило. А какви станаха жените от това - нагли, арогантни, себични, цинични! Реално, в момента има много по-отговорни и грижовни бащи, отколкото майки! Но никой не го признава.
  • 10 Гената

    12 14 Отговор
    Дано си се оправил, Ице, щото за тебе се носят легенди за шмъркане на разни субстанции...против хрема, де ! Та жената не е от проклетия побегнала, макар, че и това се случва много често в тоя живот.
  • 11 s7un7

    9 8 Отговор
    Тоя от както започна да пропагандира, че всеки трябва да се ваксинира и едва ли не които не се е ваксинирал е престъпник, спрях да го броя за жив, иначе му бях фен 20 години, ама...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Загрижен

    7 7 Отговор
    Ама верно, факти, защо ни го навирате ицето с неговите житейски проблеми?
    По-голямата част от песните са му весели. Връзва римите. От както, обаче, ни рекламира да се ваксинираме, аз лично мога само да му пожелая попътен вятър...
  • 14 Данина

    2 6 Отговор
    Тоя неотдавна прави благотворителен концерт във възхвала на ГРОБ,оня ден агитирал плебса да се ваксинира...Не му слушам рецитациите,които някои наричат песни,но това за ваксините ми дойде в повече.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.