Last news in Fakti

15 Май, 2021 12:48 3 703 2

Смайващата Кейт Бланшет на 52 г.

  • кейт бланшет-
  • рожден ден-
  • актриса-
  • холивуд

Австралийската красавица е едно от най-големите имена в Холивуд

Смайващата Кейт Бланшет на 52 г. - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Катрин Елиз Бланшет, както е пълното име на актрисата Кейт Бланшет, е родена на 14 май през 1969 г. в Мелбърн.

Тя е кино и театрална актриса, режисьор и съвсем заслужено - модна икона. Бланшет може да се похвали с над 80 роли и куп награди, сред които два Оскара - за второстепенна роля в "Авиаторът" и за главна роля в "Син жасмин", три Златни глобуса и три БАФТА. Сп. "Тайм" я включи в списъка си на най-влиятелните личности в света през 2007 г. През 2018 г. тя беше обявена за една от най-високоплатените актриси в света.

Кейт Бланшет беше обявена за икона на стила на третата годишна церемония за наградите на списание InStyle в Лос Анджелис през 2017 година.

Актрисата отбеляза, че истинските икони на стила са жени, които са свободни да носят каквото искат и да го правят когато и където желаят.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо

    6 1 Отговор
    Чак "смайваща"...
  • 2 Медуза

    9 1 Отговор
    Малко суха, малко бледа, малко плоска, малко без ясен и изразен сексапил, малко...абе-не е типичната холивудска красавица като Чарлийз Терон примерно. Роля на Ледена кралица или строга господарка ще й ходи много. Но е талантлива и добра актриса, не ще и дума.