Last news in Fakti

18 Май, 2021 10:05 1 597 4

Рецепта на деня: Вкусна бутер закуска с мед и пудра захар

  • бутер тесто-
  • мед-
  • пудра захар-
  • какво да сготвя

Много лесна за приготвяне

Рецепта на деня: Вкусна бутер закуска с мед и пудра захар - 1

Необходими продукти:

Бутер тесто

Мед

Яйце

Пудра захар

Начин на приготвяне:

Вземете хартия за печене и върху нея разстелете бутер тестото, което предварително сте оставили в хладилник да се отпусне и да омекне достатъчно, така че да може да се обработва без проблем, пише actualno.com.

Разделете тестото на три равни части. Поставете ги на етажи една върху друга, като предварително ги намазвате с много малко количество мед. Най-отгоре намажете с разбито яйце и сложете да се пече.

Загрейте фурната на 200 градуса и печете приблизително 25 минути или докато закуската не хване златист загар. След като извадите от фурната, поръсете с пудра захар и оставете да се охлади за няколко минути. Нарежете на резени и сервирайте в чинии с шепа горски плодове или друго, което ви се похапва.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eй туй

    3 1 Отговор
    ще го ям но без пудрата
  • 2 Халил

    1 3 Отговор
    Аз закусих стари мекици,изхвърлени в контейнера за смет,който се намира до моста,под който спя.Доволен съм,и сит.Дано си намеря и недопито вино,реколта 80г.
  • 3 Суеко

    4 0 Отговор
    Ааааа, щом е бутер тестото не ща да го ям. Ефекта е същия като да си напълниш корема с въздух. Не е ли една хубава нашенска баница с теглени кори и оивче сиренце в разбито яйце...
  • 4 Ели

    2 2 Отговор
    Вредно но апетитно!