Last news in Fakti

18 Май, 2021 14:29 4 314 11

Преслава с признание

  • преслава-
  • поп фолк певица-
  • кариера-
  • майчинство-
  • пеене

Изпълнителката сподели нещо, свързано с кариерата ѝ

Най-харесваните публикации на Преслава в социалната мрежа са кадрите, които споделя със своята дъщеричка Паола, издава изпълнителката. През септември момиченцето ще навърши 3 години, а появата ѝ постави начало на нов етап в живота на обичаната изпълнителка на “Пайнер“.

“Аз прекалено много се отдавам на едно нещо, като се захвана с него и съм си мислила, че като родя, ще бъда домакиня, майка и нищо друго. Нещата обаче могат да се съчетават", признава Преслава в свое интервю пред Деси Жаблянова за Телевизия Планета.

"Паола е една много голяма късметлийка, защото тя е много привързана към мен и благодарение на пандемията тя имаше шанса да бъда нон стоп до нея. Тя е разкошно дете, много е забавна, вече доста говори, разсъждава, задава ти въпроси. На мен самата ми е интересно. Може би това беше правилната възраст, в която родих, да за да мога да ѝ се отдам изцяло.“

Преслава е убедена, че майчинството може да върви ръка за ръка с кариерата. И безспорно доказва това, отбелязвайки успех след успех в професионален план. В навечерието на месец май певицата представи новата си песен “В твоето легло“, която се превърна в тотален хит за часове. Лентата регистрира над 3 милиона преглеждания в YouTube и няма вечер, в която да не звучи в нощните клубове.

“Много е трудно вече да уцелиш формулата на една песен, да бъде хит. Може би е някаква и магия, и късмет. Имам шанса да работя с много добри професионалисти, а и самата аз доста активно се включвам и в текста, и във всичко. Старая се, вълнувам се и все още се радвам на всичко, което се случва в професията ми“, откровена е звездата на телевизия “Планета“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Признание

    15 2 Отговор
    Че е роднина на Майкъл Джексън?
  • 2 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    5 5 Отговор
    колко е УМНА госпожа ПРЕСЛАВА една от най ВЕЛИКИТЕ български певици и бес съмнение най КРАСИВАТА жена в БЪЛГАРИЯ и света много обичам нея и творчеството й просто тази жена е НЕВЕРОЯТНА

    Коментиран от #6, #7, #8

  • 3 Преслав

    9 2 Отговор
    Кое и е невероятното, живее до нас, пуши по 3кутии цигари на ден и мине ли покрай някой мерише адски, това ако е жена за пример, оле мале
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    БЪЛГАРИТЕ ИМАТ ТОЛКОВА ПРЕКРАСНИ ДЪЩЕРИЧКИ ---СВРЪХ СЛАВО- ИЗТОРМОЗЕНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 6 Анти чалга.

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Къде видя акъл щото аз не видях. А заглавието на новата песен е доста пошло и еротично без да съм слушал тази песен тя за мен е боклук . Чалгата е просташка музика .

    Коментиран от #9

  • 7 Село Казанлък

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Докато ти пиша слушам най готината музика появила се на този свят яко блус парчета . На наши и чужди певци и групи. След това си пускам малко рок за слушане с вечерята и докато си чета книга за заспиване малко джаз и соул музика . А ти си слушай смотаната чалга .
  • 8 666

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    А Сандокан участвали в новия клип ако си го гледал . Или бе е могъл да се включи.
  • 9 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    1 4 Отговор

    До коментар #6 от "Анти чалга.":

    казва се поп фолк а не чалга господине освен това не сте расбрал ДОБРЕ новата песен на госпожа ПРЕСЛАВА в заглавието няма нищо еротично казва се в твоето легло тоест това е една високо ФИЛОСОФСКА метафора за идеята да се поставиш на мястото на някой друг и да видиш неговата гледна точка

    Коментиран от #10

  • 10 Мира

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Напълно съм съгласна ,че попфолкъ е най интилигентната и стоиносна музика ,но смятам че най добрия в жанра е господин Фикрет защото е един истински българин с незабравими кючеци. Да му е живо и здраво шестото отроче.
  • 11 Един от многото

    1 0 Отговор
    Аз пък си помислих,че си е намалила тарифата та и ние безработните да се уредим.