Last news in Fakti

19 Май, 2021 10:33 5 322 31

Фики най-накрая призна: Ще си имаме малка принцеса

  • фики стораро-
  • тони стораро-
  • баща-
  • майка-
  • бебе-
  • семейство

Певецът упорито криеше хубавата новина, че отново ще става татко

Гласовитият наследник на Тони Стораро - Фики най-после призна новината, че ще става баща за втори път. Той качи трогателна снимка на коремчето на Гюлджан, а към кадъра добави радостно:

"Ще си имаме малка принцеса".

Под снимката, разбира се, веднага заваляха десетки коментари на фенове и приятели от фолк гилдията, които поздравиха изпълнителя за прекрасната новина.

Слуховете, че Гюлджан е бременна се появиха още преди няколко месеца и това се считаше за обществена тайна, но до момента никой от семейството не беше потвърдил официално за това.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чак

    10 1 Отговор
    принцеса ?

    Коментиран от #31

  • 2 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    4 7 Отговор
    ЧЕСТИТО на господин ФИКИ страхотно е че ще има дъщеря да му е жива и здрава и тя да стане ВЕЛИКА певица като баща си

    Коментиран от #5, #7, #10, #16

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бъдещето на бъдещите

    5 1 Отговор
    Днес явно във Факти са дежурни от 7/8 тв, само за чалгата пишат,😂 А нещо за Моцарт-тц!😂😂😂

    Коментиран от #11

  • 5 Долу чалгата

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Кво се радваш чак и желание и тя да стане певица няма нужда от оште една чалгарка , напълни се вече само с такива щом и разните му там поп певци се насочват към този прост задръсне стил , ще стигнем дъното на простащината и деградацията .

    Коментиран от #25

  • 6 Гост

    8 4 Отговор
    Тия Стораро кой ги бута и лансира постоянно?В понеделник в едно шоу тоя го облекли като родопчанин и ми пее "Руфинка болна легнала"... Отвратих се

    Коментиран от #8

  • 7 Анти Чалга

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    А без такива пожелания . Няма нужда от още едно чалгарче . Нужни са хора който пеят ,хубава музика не чалгия . Не сме алкохолици та да слушаме само някви ориенталски ритми .
  • 8 Demonaz

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Е, как кой тези,които представят и мисс Вселена и тя е от афринаската раса. Дано ти е станало ясно.
  • 9 Обективен

    6 6 Отговор
    Фики е много добро и стойностно момче. Нищо общо с чалгаджийските образи.

    Коментиран от #12

  • 10 Хеви Метъл

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ние пък работим по създаването на нова Метъл група която ще пее песни срещу поп фолка и друга подобна музика. Ще издигаме в култ , поп музиката , рока ,джаза, симфоничната и други стилове музика за интелегентни хора . За чалга трябва един голям гроб и да се погребе завинаги . Да се затрие от лицето на земята .

    Коментиран от #15

  • 11 Зик.

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Бъдещето на бъдещите":

    Няма как да пишат то сегашното младо поколение слуша само това . За какво да пишат за класическа или джаз музика като никой няма даже да я коментира . Може и да се намери някой битова са малко хора .
  • 12 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Обективен":

    Нима къде видя тоя да пее нещо по различно можеби в онова предаване защото имаше такива задачи . Щом пееш такава музика си оставаш цялживот чалгар в очите на хората . Не всички слушат кръчмарска музика .🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸🎸
  • 13 Шпики

    6 0 Отговор
    Сега е момента за хапартамента
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    1 5 Отговор

    До коментар #10 от "Хеви Метъл":

    казва се поп фолк а не чалга господине освен това поп фолка винаги ще го има защото това е нашата ВРОДЕНА българска музика в нея има смисъл пее се за любов и романтика а не както в рапа и метала само за секс и наркотици освен това поп фолка е силно ОБРАЗОВАТЕЛЕН песни като шатрата и сандо кан те учат на история песни като сем тропе на география и така нататък нека обичаме и ценим тази ВЕЛИКА музика

    Коментиран от #19, #22, #26

  • 16 Гост 666

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Не ти писна да хвалиш тези чалгари . Нямаш спирка само за пишеш коментари и за секса . Но там са критики . Даже е омраза към секса. Но щом се появи статия за тези рипаш до небето от кеф.

    Коментиран от #17

  • 17 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    1 3 Отговор

    До коментар #16 от "Гост 666":

    благодаря ви господине много се радвам че и вие обичате поп фолк музиката 6 6 6 е ВЕЛИКА песен на господин ТОНИ СТОРАРО каква ЛЕГЕНДАРНА класика само 6 6 6 за устните омайни 6 6 6 за краката ти бескрайни 6 6 6 побъркваш за отличен на на на СТРАХОТНО е че имате ник посветен на тази песен моите уважения

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Хеви Метъл

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Градът се казва Сен Тропе все грешно го пишеш . А тази музика няма как да ме научи на география и история . За тази цел има специални тв канали .И кой ти каза какво се пее в рапа и рока . Поне накарай някой да ти преведе някоя рап или рок песен , може и няколко . Да видиш за какво става въпрос . Тематиката в другите стилове почва от романтика ,любов , политика , живот, красота ,природа , за бедност за богатства . Има песни за митология , за богове и други много социални теми.
  • 20 Гост 666

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Господине аз не слушам такава музика даже не наех , че този има такава песен . В Библията числото 666 е числото на звяра , а аз с тази цифра почитам Айрън Мейдън . Поне чети внимателно това беше , сарказъм , критика както искате го приемайте .Моя Ник няма нищо общо с тази песен а с дявола в мен . 😈😈😈😈😈. Възприемайтего както искате този Ник нейм . Но това е почит към Метъл група която има песен Номера на звяра 666. Няма нищо общо с вашия поп фолк.

    Коментиран от #21

  • 21 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "Гост 666":

    ами съжалявам господине ПОГРЕШНО съм васприел нещата но явно тази метал група се е вдахновила от песента на господин ТОНИ СТОРАРО и е взела името още веднъж извинения но нали имаше закон за авторското право ала бала явно не

    Коментиран от #24, #30

  • 22 Масон

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ако обичате я обяснете как се вгражда музика .Това не е наша музика , това е комбинация от фолклор и поп музика два стила в едно . За наша музика приемам фолклора ,народната музика . Независимо от кой край на България е , Родопите ,Пирин, Северняшките хора , Шоплъка . Това аз мога да нарека наша най велика и страхотна музика . За ваше сведение да знаете ,Мистерията на Българските Гласове има няколко награди Грами за тяхните албуми . Имам познат чужденци който като дойдат в България търсят нови албуми на наши певци от Джаз и народната музи която много харесват но бе търсят от поп фолка .в
  • 23 Гост 666

    3 0 Отговор
    По точно обратното песента е доста по стара от тази на този Стораро.Албума със същото име излиза през 1982.По добре не пишете без да знаете или да имате някаква информация . Пак се изложихте и то яко ,както със Сандокан да вярвате , че е истински .
  • 24 Гост 666

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Какви авторски права те гонят . Мейдън не са чували за този камили да слушат такава музика. Направо разбивате от смях . За вас всичко ли се свежда до поп фолка .Личности , география , история , песни на други изпълнители . И най после почнете да пишете правилно .
  • 25 BigBulgarianBoss

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Долу чалгата":

    Абе чета ти коментара и се чуда. Уж съдържанието му е правилно, ама правописа клони към махалата, което няма лошо де важното е, че мисленето ти е правилно.

    Коментиран от #27, #28

  • 26 Село Казанлък

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Здрасти приятел стига излага най готиния град . Само ръсиш безсмислици , когато пишеш контра аргументи поне проверявай фактите . Един приятел меломан ми показа току що какви си ги писал . Как може да мислиш , че Метъл група ще използва идея за песен от чалгата . Не разбираш от сарказъм или майтапи . Кой ти каза, че в рапа и романа се пее за секс наркотици и други лоши работи както ти обичаш да се изказваш . Язък , че живееш в този град, пълен с хубави жени и рози.Тази чалга е завзела умът ти . Разнообрази с малко друга музика . Едното и също писва. Коментирай и други теми даже и да не си в час .
  • 27 Долу чалгата

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "BigBulgarianBoss":

    Така е като бърза човек , защото шефа дебне как работим . Като го няма пишем с колегите на бързи обороти .
  • 28 Анти Чалга

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "BigBulgarianBoss":

    Това според мен , е в тон с коментарите на младоженеца . Той така пише , може да е нарочно заради него . По лесно да разбере за какво става въпрос.
  • 29 незнайко

    0 0 Отговор
    Този ЯК мъж не е виждал работа ! Жал ми е за него, като го гледам в капките !
  • 30 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Как ги натроли, ама не зацепват, лаят
  • 31 din

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чак":

    циганче поредно.