Last news in Fakti

31 Януари, 2013 10:24 3 824 1

Играч на Реал Мадрид полудя по чаровна журналистка

  • пилар рубио-
  • серхио рамос-
  • журналистка-
  • играч

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос е полудял по приятелката си Пилар Рубио, пишат испанските медии.




Оказа се, че красивата журналистка е омаяла не само Рамос, а и цялото му семейство.



В интервю майката и сестрата на Рамос заявиха, че ще бъдат изключително щастливи, ако той се ожени за нея и са твърдо против да се връща при предишната си приятелка Лара Алварес.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б-г

    0 0 Отговор
    Няма значение дали Сте се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите като проститутка.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват акъла.И важните клечки са от дърво.Утре, утре, винаги утре и така минава Животът за Теб.Обещават ли Ви да превърнат мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в мечта.Търговците продават това което не са направили, крадците и Политиците - това което не е Тяхно,проститутките - това което не би трябвало да продават.Кой още твърди,че светът не се крепи на Търговията?