Last news in Fakti

29 Май, 2021 20:28 6 030 4

Мила Кунис и Аштън Къчър показаха красивата си къща

  • мила кунис-
  • аштън къчър-
  • дом-
  • къща

Искахме дом, а не имение", казва Кунис

Мила Кунис и Аштън Къчър определено са една от най-харесваните холивудски двойки, които предпочитат да живеят далеч от светлината на прожекторите. Двамата рядко говорят за личния си живот, но скоро решиха да покажат дома си в Бевърли Хилс.

"Искахме дом, а не имение", казва Кунис пред списание "Architectural Digest", цитирано от dariknews.bg. Строежът на дома започва, когато Мила е бременна с дъщеря им Уайът и пет години по-късно се превръща в дом мечта, пише каналът "Stars News" във vbox7.Всичко това е разположено на шест акра, имотът се състои от голяма къща, къща за гости, която служи и като плевня за развлечения, има място и за барбекю. Къщата им има високи дървени тавани и огромен кристален полилей.

"Изграждането на една къща от основи не е никак малко. Това или щеше да ни сплоти, или да ни раздели", категорична е Кунис, но пък резултатите са впечатляващи. Актьорите са се доверили на архитекта Хауърд Бакен.Къщата е захранвана от скрити фотоволтаици, а соларната мрежа произвежда повече енергия, отколкото изисква имотът. "Аштън и Мила са загрижени за качеството на почвата, чистотата на храната, която ядат и водата, която пият", споделя Бакен.



С течение на времето дизайнът на къщата се е променил и не е в типичния за фермата стил, но е модерно, изчистено и много уютно място за живот.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тъпчооооооо....

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Данъкоплатец":

    Щото могат,затова.
  • 4 един от стадото

    1 2 Отговор
    поне един безир да бяха ударили на дъските