Last news in Fakti

1 Юни, 2021 16:56 9 963 15

Признаците, че починал близък човек е наблизо

  • починал-
  • близък-
  • любим-
  • смърт-
  • призрак-
  • дух

Любимите хора, които вече не са на този свят, имат начин да ни покажат, че все още са до нас

Признаците, че починал близък човек е наблизо - 1
Снимка: Shutterstock

Смъртта е естественият край на живота. Както казват някои хора - на този свят няма нищо по-сигурно от смъртта. Загубата е много трудно и болезнено преживяване за всеки един човек. Този, когото сме изгубили, оставя у нас много спомени, мъка и празнина. Единствената ни утеха е, че смъртта не е краят.

Духовният и материалният свят са разделени от тънка граница и затова често усещаме, че починалите ни близки са близо до нас, пише jenata.blitz.bg.

Много често се случва да сънуваме любим човек, който вече не е сред живите. Според една интересна теория, докато спим, душата ни се пренася в астралния свят, където можем да срещнем призраци. След като се събудим, съзнанието ни се връща и нощните ни преживявания изглеждат нереални.

Въпреки това си струва да помислим над това, което покойникът е искал да ни каже. Това е най-лесният начин за връзка с живия свят.

Трептяща светлина

Пресичайки границата между световете, душите нарушават енергийната си матрица. Огънят е един вид "детектор", който ни съобщава за това. Така че, ако нещо подобно се случи и в дома ни, трябва да сме сигурни, че мъртвите ни близки се опитват да разговарят с нас.

Електроуредите се включват сами

Духовете могат да влияят на работата на електронните устройства. Хората, които живеят в обитавани от призраци къщи, могат да разкажат много неща по тази тема.

Техниката се държи така, сякаш живее свой собствен живот. Телевизорите или аудиоустройствата се включват и изключват самостоятелно, компютрите и мобилните телефони спират да работят. Това също може да е знак, че призраците искат да ви кажат нещо.

Часовниците спират

Друг знак, че близките ни, които вече не са между живите, искат да се свържат с нас, е спирането на часовника. Тук няма никакво значение дали той е кварцов, или електронен. Много често часовниците спират в часа, когато нашият любим човек е напуснал този свят.

Понякога се случва, че часовникът, който досега е работил безотказно, спира в момента, в който и сърцето спира да бие, и повече никога не започва да работи. Също така се случва да видим на циферблата датата на смъртта на любимия си близък или пък други цифри, свързани с нея.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бабини деветини

    5 6 Отговор
    въйй като сънуваш жив , поисле го питай: абе да си ме виждал скоро на сън ?
  • 2 сила

    17 6 Отговор
    аз постоянно усещам присъствието на дедото на Тиквун....пита за внук си, чака го
  • 3 Реалист

    8 3 Отговор
    Преди да умра трябва да живея много добре, понеже все пак съм се родил, явно има за какво !
  • 4 Паисий е жив

    6 2 Отговор
    Кварцовите и елктронните спират, само старите руски автоматици си цъкат.
  • 5 Ас постоянно санувам

    8 4 Отговор
    Че ми е 22 сантиметра ....!

    Коментиран от #7

  • 6 Вечност

    16 2 Отговор
    Граждани коментиращи, коментарите не са задължителни. Ясно е, че не сте от хората, за които е написана тази статия. Да, гарантирам, че близките ни могат да се обадят или покажат, че ТАМ съществува. Преживял съм го.

    Коментиран от #8, #12

  • 7 Варненец

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ас постоянно санувам":

    Пък той умрял, нали? :)
  • 8 Варненец

    4 9 Отговор

    До коментар #6 от "Вечност":

    С теб съм съгласен, чел съм много по въпроса. Няма такова нещо, всичко свършва тук и сега.
  • 9 един от стадото

    1 9 Отговор
    часовника спрял. Ми смени му батерията бе. Лампата мигала, енергото пак се е бава. Компютъра спрял. ми от Продавалник за 100лв толкова. Печката се включила, нищо подобно, снощи си я забравил след третата ракия..Котката вие на умряло сутрин рано. Е това е вече проблем.. Върни се на проблема с печката

    Коментиран от #13

  • 10 Роза

    20 1 Отговор
    В света има много необясними неща.Има непознати измерения,за които не знаем нищо.Специално в областта на парапсихологията 90% са измислици.Но има 10%,над които си струва да се замислим!Затова дайте да не се правим на всезнаещи и да не отхрърляме с лека ръка явления,които не можем да разберем!
  • 11 Astral projection

    2 8 Отговор
    Духовете на починали хора наистина могат да влияят на електроуредите и осветлението, обаче само ако починалият близък е бил електротехник. Ако починалият е IT или сисадмин, тогава вече става страшно.
  • 12 Васик атанасова

    1 4 Отговор

    До коментар #6 от "Вечност":

    Аз също но не по този начин
    Това са врели некипели
    А когато аз започна да говоря което е рядкост
    Хората се плашат и палят свещи
    Има хора които са избрани това е
  • 13 Васик атанасова

    10 0 Отговор

    До коментар #9 от "един от стадото":

    Тука си прав това са тип зодии
    Но има енергия на хора които ни посещават
    Да се надяваме да е чиста енергия и да не помага
    Во трябва и да ги оставим да си почиват
    Дава ни се знаци които малко хора могат да разгадаят
  • 14 Лорчето

    0 8 Отговор
    Аз постоянно сънувам бахур, какво ли значи това?
  • 15 Аз постоянно сънувам

    3 1 Отговор
    Как Боко ми краде от парите