Last news in Fakti

2 Юни, 2021 10:56 4 323 1

Сбогуват се с Лорина Камбурова на 6 юни във Варна

  • лорина камбурова-
  • варна-
  • актриса-
  • погребение

Младата актриса почина заради сериозни проблеми с белите дробове

Близките и приятелите на Лорина Камбурова ще се простят с нея на 6 юни, неделя, в черквата "Свети Никола" във Варна. Опелото ще бъде там от 12.30 ч, съобщиха нейни роднини.

29-годишната актриса така и не дочака трансплантация във Виена. Тя си отиде на 27 май в Москва заради белодробно заболяване, като последните месеци прекарва съвсем сама в болница в руската столица. Накрая се разболява и от COVID. Причината за смъртта ѝ е тромб и емболия.

Младата актриса е заминала за Москва през декември, а през април се е надявала да присъства на премиерата там на руския филм "Любов и чудовища", в който играе главната роля.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русский

    27 2 Отговор
    Сбогом, мило, светло момиче! Прощай, милая девушка! :((((