4 Юни, 2021 12:55 9 967 5

17 години по-късно Миша Бартън разкри защо е напуснала "Ориндж Каунти"

  • миша бартън-
  • ориндж каунти-
  • квартал на богатите-
  • калифорния-
  • актриса-
  • сериал

Бартън не издържала на напрежението зад кулисите на култовия сериал

17 години по-късно Миша Бартън разкри защо е напуснала "Ориндж Каунти" - 1
Снимка: Shutterstock

Дори човек вече да е позабравил сюжета на хитовия сериал от 2003 г. "Ориндж Каунти", разказващ с две думи, че "богатите също плачат", то със сигурност и до днес си спомня красивата Миша Бартън, влязла в ролята на най-популярната ученичка от гимназия "Харбър" в Ню Порт. Изрядно подредения свят на хубавицата се преобръща след появата на проблемния тийнейджър от Чино - Райън Атууд, който семейство Коен приютява в своя дом, или по-точно в къщата до басейна си, припомня life.dir.bg.

Образът на Мариса Купър изстреля 17-годишната тогава англичанка сред най-големите звезди в киното. Противно на всички очаквания обаче, тя не успя да задържи славата си дълго, тъй като напусна шоуто, след като героинята ѝ шокиращо загина в автомобилна катастрофа в края на третия му сезон. Този обрат остави безмълвни феновете на поредицата, карайки ги да се надяват, че всичко е просто лоша шега на сценаристите и те със сигурност ще върнат героинята ѝ в историята... Но това така и не се случи, повдигайки редица въпроси, които до днес търсеха своя отговор.

В свое скорошно интервю, състояло се 14 години след излъчването на последния епизод на тийнейджърската драма, синеоката хубавица призна, че всъщност самата тя е поискала да си тръгне от снимачната площадка, защото е била подложена на системен тормоз от страна на някои от мъжете в продукцията. В откровения разговор тя заяви, че се е чувствала изключително нещастна, понеже част от екипа се е отнасял кошмарно с нея.

"Държаха се ужасно с мен. Това със сигурност не бе най-подходящата среда за младо и чувствително момиче, което трябва да открие начин да се справи с новопридобития си статут на звезда", каза тя пред E!News.

Миша, която днес е на 35 години, разказа, че работата по сериала станала още по-трудна за нея през втория сезон, когато образът на Рейчъл Билсън - Самър, влиза в сюжетната линия като постоянен персонаж.

"Те направиха тази промяна буквално в последната минута, а тя малко или много се отрази на хонорарите, които останалите артисти получавахме. Като добавим към това и обидното поведение на мъжете към мен, просто нямаше как да остана... Всичко ме смазваше", разкри Миша, като допълни, че през цялото време ѝ се е налагало да изгражда бариери между себе си и колегите си, защото се е чувствала уязвима и незащитена.

На въпроса защо едва сега признава за премеждията си в миналото, тя отговаря:

"Винаги съм се притеснявала да заявя открито какво се случваше зад кулисите на "Ориндж Каунти", понеже никога не съм искала да нараня някого. Освен това съм от онзи тип хора, които предпочитат да пазят личните си нещастия в тайна, отколкото да ги разгласяват публично, за да привличат внимание към себе си. В наши дни обаче ситуацията е малко по-различна. Сега виждам, че жените в индустрията са достатъчно силни, за да говорят за несправедливото отношение към тях и това ми вдъхна куража да сторя същото", обяснява Бартън.

Преди ден обаче Рейчъл Билсън, изиграла най-добрата приятелка на Мариса, и Мелинда Кларк - изиграла майка ѝ, отговориха на обвиненията на Миша, като Билсън ясно даде да се разбере, че нейната гледна точка е съвсем различна.

"В думите ѝ няма нищо вярно. Не знам какво се опитва да постигне с тях, но казаното от нея не е истина", категорична е брюнетката.

Кларк се съгласи с по-младата си колежка, казвайки, че коментарът ѝ е "много объркващ". Макар впоследствие да изтъкна, че според нея безкрайните снимачни часове и натискът в толкова млада възраст може да откажат всеки млад актьор от професията му.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    7 4 Отговор
    И тази подкара застаряващата си слава в коловоза на ME TOO! Става вече гротескно и плачевно-забавно с тези бабички решили да привлекат вниманието отново върху себе си по не особено достоен, но типично женски похват!
  • 2 вес

    6 0 Отговор
    Ню Порт и Нюпорт Бийч са два различни града на източното и западното крайбрежие, а филма касае втория ;)
  • 3 Гост

    6 0 Отговор
    Харесвам я физически, но се питам, защо пък точно нея да са дразнили колегите й? В сериала имаше няколко други жени. Мелинда Кларк, Рейчъл Билсън, дори Оливия Уайлд беше няколко епизода. И защо точно Миша Бартън да не харесват колегите й, и да я дразнят? Познавам жени, които постоянно са нащрек, да не би някой да им каже нещо накриво или да им намекне нещо подигравателно. Постоянно намират проблем във всяка една дума на човека срещу тях. Почти невъзможно е да говориш с такива. Дори да ги поздравиш с Добро утро и те питат Какво искаш да кажеш с това.
  • 4 Хайл

    6 2 Отговор
    Тая па чувствителна като гей
  • 5 Ева

    2 0 Отговор
    Тази пък английска кранта, нито талант, нито красота, играла в някакъв посредствен сериал защо се изказва.