Last news in Fakti

4 Юни, 2021 14:56 8 803 8

Синът на шеф Михалчев се дипломира при шеф Токев

  • шеф петър михалчев-
  • шеф андре токев-
  • дипломиране-
  • син

Марио следва стъпките на звездния си баща и неговите колеги

Един от топ кулинарите у нас шеф Петър Михалчев отпразнува дипломирането на сина си Марио. „Е, за втори път изкласих! Попътен вятър сине – Банзай. Благодарим за гостоприемството, шеф“, написа Петър Михалчев във Фейсбук.

Банзай е японска дума, която означава „дълъг живот и просперитет“. 19-годишният Марио е плод на любовта на Петър Михалчев и съпругата му Ина.

„Моя приятелка работеше в ресторант и се отбих да я видя. Когато влязох, от шубера се показа Петър. Тогава той беше с дълга коса. Сега никой не ми вярва, че той имаше коса до кръста“, разказа Ина пред bTV в края на февруари т.г. за първата си среща с него.

„Бяхме на парти при приятел и на тръгване той реши да ме впечатли, като се спусне по парапета на кооперацията. Обаче тогава угаснаха лампите“, разказва още Ина в „Преди обед“ през юни 2020 г., а шеф Михалчев довърши историята „Три счупени ребра, малко комоцио. Два-три месеца се възстановявах." Изглежда обаче си е заслужавало, защото двамата все още пазят любовта си, а доказателство за това е синът на двойката.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БПФ

    7 1 Отговор
    Успех, Марио !!! Няма да те забравя, млади негоднико !!! ;)
  • 2 Абитюрент

    6 1 Отговор
    Кака Златка ме изпитва цял ден докато взех всички изпити,особено устните.
  • 3 миришеш на лук

    5 4 Отговор
    черпаци
  • 4 Мечкарево

    23 0 Отговор
    Шеф-(готвач) - защо пропускат самата професия? Просташко ли е да си готвач? Всъщност, това си е "главен готвач", но преименувано, за да звучи по-западно... Смешно е. Имаме си много по-добри готвачи от тези дето се показват, но си нямат парички за такива изяви... И стига с тези екзотични яденета...лиготии!!! Правете простички, но вкусни гозби с обикновени, масови продукти!!
  • 5 Добре са шеф готвачите

    3 1 Отговор
    И децата им......!
  • 6 Хипопотама леш

    3 0 Отговор
    Пак го,, похвалиха,,........ хахаха.....!
  • 7 МАРШ БЕ

    0 0 Отговор
    КОИ СА ТИЯ ТЪПАЦИ ПОМИЯРИ !
  • 8 Бай 1️⃣8️⃣

    1 0 Отговор
    На готвача се вика черпак не шеф !!!
    Много ясно че са му уредили дипломката като на провинциалист книжката "ОН се налива бащата по цял ден и цяла нощ с инструктора и даяджията и после как сина да не вземе книжка от първи път ай са пак да се напием.На това му се вика
    шуробаджанащина