4 Юни, 2021 18:37 6 145 11

Шеф Манчев издаде защо Гала никога не е участвала в "Черешката на тортата"

  • гала-
  • черешката на тортата-
  • участие-
  • шеф манчев

Сред гостите тази седмица е и бившата ководеща от "На кафе" - Джуджи и дъщерята на Гала - Мари

Щерката на Гала тази седмица се изявява в кулинарното шоу "Черешката на тортата". Мари се представи повече от задоволително на своята вечеря, а в кухнята на помощ се притече самата тв водеща.

Появиха се писания, че Гала е сериозно обидена на шеф Манчев, който досега никога не я е канил да участва в шоуто и да покаже своите кулинарни умения. Известният кулинарен критик проговори по темата и обясни защо досега не сме видели Гала да върти черпака в 'Черешката на тортата".

Оказа се, че шеф Иван Манчев ухажва Гала от цели десет години. През цялото това време водещата все се дърпала и никога не приела поканата на кулинаря да участва в шоуто. Спекулира се, че тя се притеснявала от уменията си в кухнята, тъй като се храни предимно навън и много рядко използва собствената си кухня, пише Шоу блиц.

Гала явно е готова на всичко, за да помогне на дъщеря си Мари, която блесна в кулинарното шоу. Заради нея реши да се появи на екран и да помогне за славата на напористата си щерка, която със зъби и нокти драпа към популярността.

За добре свършената работа младата дама получи 49 точки. В социалните мрежи всички я похвалиха - както за уменията ѝ в кухнята, така и за възпитанието ѝ. Разбира се, феновете изтъкнаха и заслугата на Гала за добрите обноски на Мари.

Сред гостите тази седмица е и бившата ководеща от "На кафе" и близка приятелка на Гала - Джуджи. Тя се пада като свекърва на Мари, тъй като синът ѝ Константин от години е във връзка с наследницата на Гала.

"Това е първата голяма любов на Мари и двамата най-вероятно ще продължат заедно напред в живота", каза в ефир наскоро Гала. Джуджи бе категорична, че всичко между двамата е прекрасно. Тя е готова младоците скоро да се венчаят, ако имат желание. Разкри, че двете с Гала се шегуват, че са се разбрали водещата да гледа бъдещите внуци, тъй като Джуджи е звезда и "не може да се занимава с такива работи".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    15 1 Отговор
    Не били писали за Гала/ някой питаше днес / ? Ето , пишат !
  • 2 Тайна

    12 3 Отговор
    Джуджу рече, че Галата ша гледа унуците, евентуално де. Та бабето явно чете книги на тема " Как да опазиме в наше присъствие от нещастен случай мънинко човече". Като не мое да готви, барем бебето да не спорази.
  • 3 Логично

    24 1 Отговор
    Та тая Гала не може да забърка и на прасе .
  • 4 За прасе е лесно, цвик и трици

    3 8 Отговор
    Не я сраянявайте с Азифе....чиста и гостоприемна БГ жена....!
  • 5 Фесо Ракинов

    13 0 Отговор
    Защото не иска да се умирисва на манджа
  • 6 Гост

    12 3 Отговор
    Тя не може да готви та за това не се включва в тази боза черешката .А дъщеряй взела бърз курс за готвене .
  • 7 бай Тодор

    12 1 Отговор
    А защо аз не съм участвал в черешката. Да видят каква ракия варя и какви пържоли правя.
  • 8 олеле4776

    7 3 Отговор
    Е, и това '' шоу '' няма ли да свърши най на края...аман от пестене на ток от загасен телевизор през времетраемето му.. Гала, мала.., И ДРУГИТЕ КОГА СА СЕ ХВАЩАЛИ МАНДЖА ДА ПРАВЯТ , ТА И ПО ТВ да ги гледат ... под сурдинка .../ една се беше изцепила, че всичко тук е нагласено и ''майсторът'' определял какво ще се готви /
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гост

    1 0 Отговор
    Боли ме щурвала