5 Юни, 2021 16:40 1 844 4

Бекъм зарадва фенките си в Инстаграм (СНИМКА)

  • дейвид бекъм-
  • футбол-
  • футболист-
  • бекъм

Футболната легенда захвърли дрехите в първите дни от лятото

Бекъм зарадва фенките си в Инстаграм (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

Дейвид Бекъм развълнува фенките си в Instagram, които го следят не толкова заради спортната му кариера и настоящи занимания, а за да се наслаждават на снимки като най-актуалната му в социалната мрежа.

Футболната звезда захвърли дрехите, за да се наслади на слънчеви лъчи, които във Великобритания са рядкост, пише каналът "Stars News" във vbox7. Кадърът вече има над 1 милиона харесвания.

"Да, това е Англия! Ние така правим - когато се покаже слънцето, си сваляме блузите!", написа той към кадъра си в Instagram. На снимката футболната звезда е по светли дънки насред зелено поле и се е подпрял на дървен бастун. Очевидно е, че Бекъм е в супер форма и тренира редовно, но всичко това е обвързано и с добър хранителен режим, който той спазва.


От поста към снимката става ясно също така, че Бекъм е разхождал кучетата си в този вид, въпреки че половинката му Виктория Бекъм му се смеела, докато го правел, пояснява футболната звезда. Известно е, че друго негово любимо хоби, когато времето в страната е хубаво, е да приготвя барбекю в компанията на сина си Круз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма лошо

    1 2 Отговор
    В това, да бъде харесван Бекъм...!
  • 2 Добър човек

    0 2 Отговор
    Извинeтe, мoжe ли дa ми пoмoгнитe дa живeя пo дoбрe и дa имaм приятeлкa, дa cъм нaрeд финaнcoвo и кaтo цялo дa живeя ?!
    Нe иcкaм дa живeя злe, кaктo ceгa ! Мoля ви !
  • 3 хаберих

    0 0 Отговор
    Кой е най полезния съвет в женския форум?
    - Убедете се, че вашия вибратор и електрошокер са с различен цвят!
  • 4 ЦСКА умре

    1 0 Отговор
    Когато пуснат статия за профукалият дузпа срещу Турция и Португалия Бекъм, дето е национален предател, не го плюете, ама грам, а като пуснат статия за Бербатов и веднага го линчувате, все едно нарочно е взривил Чернобил с атомна бомба.