Last news in Fakti

15 Юни, 2021 19:35 2 466 22

Родни звезди: "Не купувай! Осиновявай!"

  • звезди-
  • кученца-
  • осиновява

Те се снимаха с очарователни бездомни кученца, апелирайки хората да си ги вземат за домашни любимци

Куп родни звезди се присъединиха съм инициативата на Столична община "Не купувай! Осиновявай". Те се снимаха с очарователни бездомни кученца, апелирайки хората да си ги вземат за домашни любимци.

Ето как им благодари днес във Фейсбук Десислава Билева, заместник-кмет на Столична община, направление "Зелена система, екология и земеползване": "Повдигаме завесата на едно изумително представление! Кампанията ни "Не купувай! Осиновявай!" днес грейна с нови усмивки, посланици на доброто, приятели!

Благодаря, прекрасни Хора с огромни сърца! Вярвам, че звездите са звезди, когато пазят човещината в себе си, когато прегръщат и обичат с душа, когато не са нужни много думи,а само истинска кауза, която да запали искрата у тях!

Звездите на Театър София, любимци от театралната сцена, малките и големите екрани, днес изпълниха с вярата, енергията и топлината си приюта на Приют за кучета с. Горни Богров - Municipal Dog Shelter Gorni Bogrov, Sofia в Сеславци.

Лилия Маравиля, Силвия Петкова, Милена Живкова, Пламен Манасиев, Юлиан Малинов, Николай Димитров, Юлиан Рачков, Мила Банчева, Николай Върбанов и Владимир Матеев застанаха пред обектива на Lilia Yotova Photography за специалния ни съвместен проект, част от кампанията " Не купувай! Осиновявай!".

Адмирации за фантастичния актьор и грижовен баща Мартин Димитров, който подкрепи каузата със своята малка принцеса Жана! Това направи и Невена Калудова, която не само участва във фотосесията с дъщеря си Лора, но е и осиновител на куче от приют! Вярно, сподели, че домашният любимец е доста гласовит, но дарбите трябва да се развиват! Особено тази да правиш добро!

Цялата приказка ще разказваме и случваме заедно тепърва. Най-важното за мен е да изкажа дълбокото си възхищение към огромното сърце и всеотдайност на Neda Spasova / Неда Спасова която сътвори цялото това щастие!

Благодаря, Неда! Благодаря на всички! Очаквайте скоро новини и подробности за начинанието ни с театър "София"! Респект!", написа Десислава Билева от Столична община.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ловец

    14 4 Отговор
    Аз си прибрах от улицата едно куче и го направих ловно куче, благодарност голяма предава на стопанина си.

    Коментиран от #14

  • 2 Шматка

    15 6 Отговор
    Що за простотия?Някакви общинарки от ГЕРП —(върни парите) откраднати от нас живеещи в лукс и охолство с крадени пари ще ни вменяват някакви измислени послания за кучешкия рай

    Коментиран от #5, #9

  • 3 ТАКА ДЕ

    9 15 Отговор
    По тази логика защо тези същите уж защитници си купуват коли от магазина , ами купувайте си от моргите бе да спасите планетата или от някоя авто къща , защо ползвате тоалетна хартия ползвайте ръката си да запазите планетата .Кой нормален ще си вземе помияр с мозък на гъба НИКОЙ.Всеки нормален ще предпочете истинско животно с титли с родословие приличащо на себе си А не на 234 вида породи кучета .
  • 4 отчето

    7 8 Отговор
    Прекрасна инициатива,бъдете благословени от Бог!

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    2 4 Отговор
    Приюти за кучета има , а колко бездомни котки има из улиците . Макар , че на доста места съм виждал да се разхождат бездомни кучета.
  • 7 Гнида

    10 0 Отговор
    И колко бездомни кученца осиновиха звездите ?
  • 8 БАЙ КУРТИ

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "отчето":

    До отчето , не е ли по добре да осиновите по 1/2 негърчета /арабчета така ще запазим ЕВРОПЕЙСКИТЕ ценности .Нали на това ни учи,СОРОС

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 отчето

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ КУРТИ":

    По една втора не осиновявам.Предпочитам ги цели.
  • 11 Тодоров

    7 1 Отговор
    Жилищата са за хора, а не кучкарници. Като сте толкова загрижени за бездомните кучета направете модерни приюти за кучета като в грамотните държави .

    Коментиран от #22

  • 12 Пайнера

    3 0 Отговор
    Що няма бездомни агънца, толкова са сладки, си взел!

    Коментиран от #21

  • 13 Горките кученца

    2 0 Отговор
    Не могат да говорят, за да кажат и техните си желания...!
  • 14 Дедовия

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ловец":

    Всяко куче прилича 99% на собственика си!
  • 15 Акфодньл

    0 2 Отговор
    Бих осиновила котка, но нямам възможност да я гледам. Гледам клипчета в ютюб на хора с котки и кучета. Много са сладки. По-добре да се занимаваш с някое куче, отколкото да плетеш интриги по телефона с някой колега, кякто е присъщо за нашите географски ширини.
  • 16 въпросче

    4 1 Отговор
    Поредната простотия в България. Осиновявайте кучета,а не деца. Като остареете,кучетата ли ще се погрижат за вас?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ха ха ха

    0 0 Отговор
    Тези звезди за пръв път ги чувам. Ама като гледам как всички разкарват померани и йоркита, много се е вдигнал стандарта при бездомните кутрета.
  • 19 ЗиС 5

    1 0 Отговор
    България все повече се превръща в тъпунгерска история.
  • 20 Кажете ми

    1 1 Отговор
    А защо не осиновите човешки деца, а не кучешки? ................. Наистина най-напред помислих, честава въпрос за купуване на ЧОВЕШКИ деца, а не на кучешки. Вие акъл имате ли, та измъчвате кучетата като ги натиквате в апартаментите си?
  • 21 Зайченцето бяло

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пайнера":

    И аз обичам агънца. Толкова са сладки, особено с ориз!
  • 22 Гледна точка

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Тодоров":

    Защо да правя кучкарници? Предпочитам да правя клиники, в които да ги кастрирам. Кучетата са за селските дворове, за ловджиите и за слепите. Такова понятие като "домашен любимец" няма. Във Франция ги наричат "животни придружители".