Last news in Fakti

18 Юни, 2021 11:29 26 807 76

Михаела Филева без бельо на "София Прайд"

  • михаела филева-
  • софия прайд

Изпълнителката на "Опасно близки" се беше барнала с шарен тоалет

Много кич и екстравагантност видяхме на тазгодишния "София прайд", а в духа на околните се бяха барнали и родните звезди, които веселиха с песните си празнуващите.

Все още се коментира голото дупе на Рут Колева, с което шокира мрежата. По-скандална ще се окаже колежката ѝ Михаела Филева, която излезе да пее на сцената без бельо.

Изпълнителката на "Опасно близки" се беше барнала с шарен тоалет. Клинът ѝ бе изцяло в цикламен цвят и впит в стройните ѝ и дълги крака. Ясно си пролича, че под него няма бельо.

За първи път виждаме Филева толкова провокативна, но явно е решила да бъде съпричастна с хомосексуалистите на прайда. Всеизвестен факт е, че в гилдията на певците е пълно с "различни" хора и изпълнителите често се сприятеляват с такива, което обяснява подкрепата на Михаела, пише show.blitz.bg.

Михаела Филева без бельо на "София Прайд"


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 101 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    98 28 Отговор
    Че и изпапкам ошавката
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сандо

    309 19 Отговор
    Голи,облечени - дегенератите си остават дегенерати.Въпросът е защо им се позволява да се качват на главите на нормалните хора?

    Коментиран от #10, #11

  • 4 лиз близ

    139 11 Отговор
    защо не си нае някоя да я излиже на сцената
  • 5 пешо

    69 11 Отговор
    страшничко...
  • 6 бай дик

    77 13 Отговор
    Ще и намажа филийките с бяло сладко.
  • 7 танЮ

    115 12 Отговор
    ми да беше излязла с найлон вместо клин, па.ча нед.оклатена

    Коментиран от #12

  • 8 НАЛИ ЗА ТОВА Е

    39 13 Отговор
    ПРАЙД

    Коментиран от #30

  • 9 смеем се

    31 67 Отговор
    Хаха, изглежда комунистите най-внимателно са следяли този София Прайд, а пък аз дори не разбрах кога е бил.

    Коментиран от #65

  • 10 бай дик

    20 103 Отговор

    До коментар #3 от "Сандо":

    Разпусни малко ва Бай Сандо, остави хората да си живеят живота, кво те бърка, че се забавляват и празнуват, те са си такива и на никой лошо не правят, с нищо не са заслужили тоя хейт!
    Прави любов, не война!

    Коментиран от #13

  • 11 шумарче

    20 134 Отговор

    До коментар #3 от "Сандо":

    Абе, цървул, хората един път в годината се събират, а вашите болшевишки паметници всеки божи ден са навсякъде!

    Коментиран от #20

  • 12 бай дик

    25 70 Отговор

    До коментар #7 от "танЮ":

    Пача, пача, ама не е, като твоята дебелана с мустачките отдолу и отгоре нали? Хахаха
  • 13 Любов

    61 6 Отговор

    До коментар #10 от "бай дик":

    значи ЯзЕ ако си направИМ хетеро прайд, възхваляващ семейството твоята особа нема има ядове всека година да си празнувам?
  • 14 НЕНОРМАЛНО

    88 5 Отговор
    Не са различни Обратни са
  • 15 аяоа

    79 6 Отговор
    дегенерати.. жалки.. размножават се през дуп3т0.. страшно е..
  • 16 Марко

    72 7 Отговор
    Мисля, че в компанията на този тип мъже, участващи на гейпарад, една дама няма за какво да се безпокои, може и съвсем гола да бъде - нищо не я заплашва!

    Коментиран от #55

  • 17 Това извращение трябва в цял свят да се

    75 4 Отговор
    Забрани. Както и публични прояви в стил проститутки облекло
  • 18 Дърта, кранта

    53 7 Отговор
    Показа, си ориентацията и тя.....!
  • 19 Дивуй

    66 4 Отговор
    Излага родния си град Дебелец.Иначе се пише навсякъде от Велико Търново.
  • 20 Страхил

    69 7 Отговор

    До коментар #11 от "шумарче":

    Какво работа имат на Паметника на съветската армия? Я марш оттук!

    Коментиран от #27

  • 21 Роко

    26 11 Отговор
    Охх не ми пука искам я
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 има реалисти

    28 14 Отговор
    Все пак , да не се насттройваме крайно към всички хомосексуални .Тук имаше коментари от тях , че по-голямата част от г;й обществото в Бг не одобрява тази политика на показност и нито мислят , нито живеят по този начин , както се опитват да ни наложат от ЕС.
  • 24 И аз да кажа

    64 6 Отговор
    Всички същества, освен човека изпълняват закона на ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР. Това означава, че само най-силните и здрави мъжкари могат да правят поколение. По този начин се подобрява генетичния фонд на дадения вид. А ние хората правим точно обратното - даваме право на об'ратните да осиновяват деца. Представяте ли си какви деформации предизвиква това в детската психика? Все едно съучениците да те питат как се казва баща ти? Отговаряш казва се Джордж. А как се казва майка ти? Отговаряш - казва се Джон (нарочно не давам като пример български имена, за да не ги цапам) . И започват подигравки, които това дете не заслужава, защото то в действителност е създадено от хетеросексуални родители! В съвременния свят не е забранен секса между каквито и да е (освен с деца, разбира се). Но, моля без демонстрации и не пипайте децата! В противен случай човечеството се изражда и това ще доведе до упадък и гибел!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Страхиле

    8 14 Отговор

    До коментар #20 от "Страхил":

    Каква работа има МОЧА в центъра на София?

    Коментиран от #31

  • 28 има реалисти

    21 10 Отговор
    Исках само да кажа , че меду тях има много интелигентни хора , които въпреки своята същност , са на ясно за опасностите на джендър идеологията и не я подкрепят . Тези хора не искат да натрапват на обществото своя начин на живот .
  • 29 ггг

    9 2 Отговор
    ммммм, да ѝ се олаби на лабията човек... поне едно тиксо е лепнала ...
  • 30 дедо Шишарко

    24 3 Отговор

    До коментар #8 от "НАЛИ ЗА ТОВА Е":

    Стадо!Нищо общо с човеците!
  • 31 Страхил

    24 14 Отговор

    До коментар #27 от "Страхиле":

    Да ни напомня за хитлеристката чума, която е избила над 50 милиона човека и за този, който ни е избавил от нея! Да помним уроците на историята!

    Коментиран от #32

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Страхиле

    24 32 Отговор
    Страхиле, никой от нищо не ни е избавил, живеели сме си добре, обичали сме си царя, образовали сме се, хубави обноски, ценности - хубав живот! Ако Хитлер беше победил сега щяхме да сме една развита държава, почти колкото Германия. Да, Хитлер е у-род за това, което е причинил на евреите, а и на болшевиките (тях ги е мразил най-много), но никой нормален български гражданин не е знаел какви ги върши. Нас българите не ни е преследвал. И все пак - от нищо не сте ни освободили, вие комунистите ни заробихте, сменихте ни културата, държавата, обществото, прослойките, племето ни променихте, насила го направихте и потъпкахте много човешки съдби и достойнства. Не се учудвай, че много народ иска премахването на болшевишките символи. Те вас ви топлят, но нас ни подтискат. Ако сме една държава, ако сме едно племе ще намерим компромис и ще ги преместим, но няма да ги оставим в центъра на столицата, да символизират идеология, която не е обща. Комунизмът не е държавна политика. Комунистическите паметници не са паметници на Левски и Ботев.

    Коментиран от #34, #35, #43

  • 34 боил

    20 15 Отговор

    До коментар #33 от "Страхиле":

    Добре ,че дойде “демокрацията“ за разберем , защо комунистите вкараха богатите в лагерите ...защото са престъпници и крадат от народа и държавата , както правят сега , ама сега комунисти няма , за да ги накажат и да върнат държавата на тези , които наистина работят ,.Паметниците ще си останат , за ви напомнят какво може да ви се случи отново , когато на народа му писне , паразитите да да живеят на негов гръб .
  • 35 Страхил

    19 9 Отговор

    До коментар #33 от "Страхиле":

    Само няколко дни след нападението над СССР в реч пред офицери и генерали в Берлин Хитлер заявява: „Биологическата сила на руския и другите славянски народи трябва да се подкопае посредством изтребване на големи маси хора. Ние сме длъжни да унищожим поне една трета от тях.“ За останалите Хитлер препоръча по-бавна, но също сигурна смърт, като: „преднамерено организиране на глад, премахване на медицинското и санитарното обслужване, ликвидиране на интелигенцията... За нас вредно би било, ако русите, украинците, киргизите и др. народи умеят да четат и пишат. Забранявам нашите хигенни мероприятия да се разпространяват в тези области.“ „Целта на моята мисия на Изток, пояснява Хитлер, се свежда в крайна сметка в превръщането на това пространство в район за заселване на 100 милиона немци.“ ЧЕТИ ПОВЕЧЕ ЗА ДА ЗНАЕШ!

    Коментиран от #36

  • 36 Развигор

    18 9 Отговор

    До коментар #35 от "Страхил":

    Нас към славяните ли ни числиш? Много добре знаеш като какви ни определя Хитлер
    Дядо ми е бил военен по това време, имам снимки от Германия заедно с немските офицери, вечери, приеми, усмивки, уважение. Наравно с германците са се обучавали. Много българки са харесвали германските офицери гостуващи у нас, заради обноските им, вниманието им. Ние сме имали прекрашни отношения с тези хора.

    Обяснявам пак за паметниците; вашата култура е смачкала нашата, предци ни, тяхното щастие, изборът им как да живеят, какво да хресват, какво да почитат, какво да учат децата им, къде да живеят, какво да работят, дори как да се казват, да не започвам! Не става въпрос за концлагерите и убийствата, а за унищожаване наследената култура и заменянето ѝ с чужда. Няма как да се примирим с вас. Нищо лошо няма да си тачите вашата история, но тя не е обща и символите като Моча и Братска могила не бива да са в центъра на града, защото ни унижават.

    Коментиран от #38, #44

  • 37 Валиор

    11 1 Отговор
    Не е без бельо, не и се е отпечатала жабката на клина
  • 38 Страхил

    15 12 Отговор

    До коментар #36 от "Развигор":

    Ако вашата "култура" е тази на пречупените кръстове, трябва да знаеш, че е отречена в цял свят!

    Коментиран от #50

  • 39 Биби Кинг

    4 2 Отговор
    Таа задалжително треба да иа претарсиме за камера преди опраскванье деа!
  • 40 tate

    8 0 Отговор
    И Графа като я е.........../ в Газа беше по организъм !!!
  • 41 Откраднаха

    21 0 Отговор
    дъгата на децата - това е детски символ!
    А думата "весел" вече не е никак весела..най малко
  • 42 Ами тези,, обратните,, са, богати

    15 2 Отговор
    Имат самочувствие и могат да правят каквото си,, искат,, дори теб да изкарат,, не нормален,,...!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Нежни тайфуни

    14 0 Отговор
    И какво сега – оттук нататък вече Хо.мофилева ли ще се наричаш ? 😂
  • 46 васик атанасова

    13 1 Отговор
    тази ми падна в очите
    не мислех че ще подкрепя обратни
    край !!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 покаяние

    18 1 Отговор
    Христос нашия Цар и Бог, ни е учил да следваме прав път божи и да се придържаме в доброто, като отхвърляме и отричаме злото. Не бива да се подкрепят содомитите и разврата им. А когато гняв божи се изсипе върху развратниците, тези "артисти", дето участват в пропагандата им какво ще правят?
  • 49 гошо

    6 1 Отговор
    Изроди или изрОди е правилното?
  • 50 Страхиле

    6 11 Отговор

    До коментар #38 от "Страхил":

    Страхиле, пречупеният кръст идва и заминава, тук говорим за нещо много повече и в страни от него. Пречупеният кръст иска да убива евреи, а ние сме против всякакви убийства. Да не би нашите баби и дядовци са знаели какви ги върши Хитлер?
    Хитлер са го разбрали що за стока е още като е тръгнал на Запад. Дядо ми казваше: "как ще тръгваш на Запад, ти произлизаш от тази цивилизация." Той е трябвало да се бори с болшевизма, да свали незаконната съветската власт и да оттърве света от червената чума и да спре до там, но се е оказал просто един луд. Ние не го подкпреяме.

    Коментиран от #61

  • 51 гост

    7 1 Отговор
    Тези както са под строй, трябва да бъдат насочени към сметището и там да бъдат утилизирани веднага с възможно най-малко парични средства.
  • 52 цербер

    2 0 Отговор
    Певицата Михаела Филева беше без бельо на "София Прайд".
  • 53 хаберих

    1 4 Отговор
    Охъ,нека аз да съм този цикламен цвят!
  • 54 въпросче

    0 4 Отговор
    Вижда й се пъпчето на Мишенцето сладко. Бельото й да не е останало у дома й,да си почине от разходки?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 МУРДЕРИ

    5 3 Отговор
    Бoжкoв: Бoйкo и Влaди мe oгрaбихa
    Прaвиш тoвa, тoвa и тoвa или приключвaмe. C други думи: „Дaвaш тoлкoвa или бизнecът ти и ти нe cъщecтвувaтe“. Тoвa ми гo e кaзвaл личнo Бoриcoв и мe e прaщaл при Влaди Гoрaнoв дa утoчним уcлoвиятa и cумитe, зaяви прeбивaвaщият в Дубaй бизнecмeн
  • 57 Нане

    5 0 Отговор
    циганката нема гащи баджанак
  • 58 Alex

    5 1 Отговор
    Рклама ли и правите на това същество?!Какво му трябва на народа-хляб и зрелища,а ако няма хляб,да яде пасти!Най-малкото е гнусно!
  • 59 цоцомби

    5 0 Отговор
    И без бельо ,и без дрехи ще тръгнат скоро. Писано е в Свещенното слово Библията. Михаела,тая котка пухкава поне е покрита. Частично.
  • 60 свиреп ОХЛЮВ

    3 1 Отговор
    А дали бойковата мис Бикини Борислава е С или БЕЗ бикини , когато го е посещавала ?
  • 61 драги ми заблуден човеко

    4 2 Отговор

    До коментар #50 от "Страхиле":

    ние разбираме за хитлер че бил лош и зъл едва след като евреите печелят войната !!! а не преди това защо ли? не ти ли е странно малко че го оплюват толкова много ? не мисля че хитлер е бил такъв какъвто искат да го мислим

    Коментиран от #75

  • 62 Гришата

    6 0 Отговор
    интересно ,ако някой беше подхвърлил библията в тълпата от кичозни извратеняци на "прайда"където пише ,че БОГ е създал мъжът и жената да правят християнското семейство за да има продължение на човешкия род, ,дали щяха да я изхвърлят?Папата мълчи защото и неговите кардинали са полови извратеняци
  • 63 Без Негри в БГ

    3 1 Отговор
    Гербаджийка.
  • 64 Фори светулката

    5 0 Отговор
    Върнете дъгата на децата, м_ъ_р_ш_и!!!
  • 65 Чичо от село

    6 5 Отговор

    До коментар #9 от "смеем се":

    Абе ей келеш, ти знаеш ли какво значи комунист! Това са най-моралните хора! Познати,, комунисти" като Борисов и неговите измекяри само петнат(ос.рат)това определение!

    Коментиран от #66

  • 66 ManofTomorrow

    7 4 Отговор

    До коментар #65 от "Чичо от село":

    Аз знам. Това са банда отритнати утайки, чиято цел е да унищожат всеки човек с амбиции и идеи, които не се припокриват с техните.

    Коментиран от #70

  • 67 ХаХаХа

    5 0 Отговор
    Голяма новина,че някой бил без ГАЩИ,ами то като гледам половината участници са БЕЗ!
  • 68 име

    3 0 Отговор
    с-ганката гащи няма , баджанак. и да има файда няма.....
  • 69 †††

    5 0 Отговор
    Повечето музиканти и артисти са слуги на Глобалистите и ги ползват за разврат на младото поколение.
  • 70 боил

    5 5 Отговор

    До коментар #66 от "ManofTomorrow":

    Знаеш дедовия ти ! Комунисти е имало само в Русия , тия тук просто не са смеели да помръднат в страни от това управление . Ето го резултата , от както свалиха комунистите в Русия от власт ...Ограбване на държавата и обедняване на народа , за сметка на малка част от населението на държавата . Всички престъпници и богаташи ги е страх от комунистите , защото ги мачкаха като гниди . За това пищите толкова и всявате страх , да не би да се върнат комунистите и да вкарад пак по лагерите , де що има политик и милионер .

    Коментиран от #72

  • 71 Некой

    4 0 Отговор
    Иии къде им е сборния пункт на сите педале, баш дет трее на дрисливия альошкин който досега трябваше да е изравнен с земята.
  • 72 ManofTomorrow

    3 5 Отговор

    До коментар #70 от "боил":

    Делюзията е страшно нещо, лекувай се докато е време, че лошо. Значи ако човек е милионер, то значи е престъпник така ли? Всички трябва да сме мишки и да искаме само покрив над главата, ядене на масата и платеени сметки, колкото да преживяваме? Много голям комплекс явно ти всяват милионерите и големите хора. Всеки има право да притежава колкото и каквото си иска, стига уменията, знанията и действията му да покриват амбициите му. Оганиченията се налагат от страхливците и некадърниците (разбирай комунистите), които позеленяват от яд и треперят от страх, че в света съществуват по-умни, амбициозни и способни хора от тях. И съответно единствения начин за некадърника да е едно ниво с компетентния е не да се изкачи на неговото ниво, а да го свали до своето със сила. Това прави комунизма. А факта ,че в България има тарикати и престъпници, които злоупотребяват с пари и власт е отделна тема и съвсем друг въпрос, който не опира до система, а до хората. Ако си мислиш, че с промяна на системата изведнъж хората ще станат други и ще цъфнем си дори в по-голяма заблуда отколкото предполагах.
  • 73 боил

    4 1 Отговор
    Ти да видиш , колко са завистливи работещите , които не могат да покрият месечните си разходи със заплатите си , защото не са толкова интелигентни , като бивши спортисти , охранители , шофьори и т.н. , които сега са милионери Само комунисти за тях , ще прочистят държавата за отрицателно време .

    Коментиран от #74

  • 74 ManofTomorrow

    2 6 Отговор

    До коментар #73 от "боил":

    Ако не можеш да си плащаш сметките със заплатата, то значи изборите които си правил и все още правиш са били доста неадекватни. Ама всички тези хора са алергични към поемането на отговорност и е по-лесно да сочат с пръст вместо да се погледнат в огледалото. Точно такъв ми изглеждаш. Някой друг да дойде да ти оправи бакиите. И какво по-точно има лошо със спортист милионер ,че не виждам, я обясни? Като си имал талант, развил си го и си успял, всичко което си изкарал си е заслужено. Яд те е ,че има талантливи и добре платени спортисти ли? Риторичен въпрос... И кои шофьори и охранители са по-точно милионери, я разясни. Май само Бойко ти е в главата. На всички той им е бръкнал отзад. Неприятната реалност обаче е ,че и Скандинавско управление да имаме това пак няма да ти оправи положението, защото проблема никога не е бил в системата, а си стои в хората.
  • 75 Страхиле

    0 1 Отговор

    До коментар #61 от "драги ми заблуден човеко":

    И на мен ми се иска Хитлер да не е такъв какъвто го описват, защото всичко останало в Германия е тип-топ - те са наши приятели, подрепяме се взаимно, обогатяваме се от тяхната култура и технически постижения. И като бонус - неговият най-голям враг е и наш - Съветска русия.
  • 76 Страхил

    2 0 Отговор
    Като всичко останало в Германия е тип-топ, тогава стига го споменава тоя Хитлер, гледай напред!