7 Юли, 2021 15:23 4 632 6

Наум Шопов и Теа на Халкидики (СНИМКИ)

  • наум шопов-
  • теа минкова-
  • почивка-
  • халкидики

Семейството събира морски тен в южната ни съседка

Лято е, дойде сезонът на отпуските и курортите вече са пълни с летовници. Така е и в съседна Гърция, накъдето се отправиха много наши сънародници.

Там почива и инфлуенсърското семейство на Наум Шопов и Теа Минкова, които се спряха на Халкидики и в частност Касандра. От story-тата им разбираме, че двамата са се настанили във вила или апартамент на плажа, като са избрали и да си готвят сами храната. А тя е повече от апетитна. Двамата са се отдали на риба, морски дарове, салати и много, много... чесън, пише каналът "Social Virals" във vbox7.

"Мога да съм тук безкрайно", признава актьорът, а ние напълно го разбираме, гледайки прекрасните снимки, които публикуват той и половинката му.

Впрочем Наум под друга снимка споделя, че не обича да пропуска тренировки и си е взел тренировъчни ластици, с които да тренира. Отделно плувал и по 40 минути всеки ден вместо кардио. "За временно решение е топ", категоричен е той.

Теа Минкова пък реши да публикува снимка без филтър, по то залез, което е още по-красиво.

Това е втора морска почивка за семейството. По-рано, през юни, те бяха по родното Черноморие.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мекс

    14 0 Отговор
    защо тази показност ?

    Коментиран от #6

  • 2 Тия мутри ли са че са вън от България

    7 0 Отговор
    Що не почиват по родното Черноморие което ни е наследство от комунистите гръцкото беломорие е наследство от американците и англичаните
  • 3 Цв.цв

    4 0 Отговор
    Снимки, снимки, показност. Май лекарската професия остава на заден план. Инфлуенсъри, ужас. Това е временно, докато дойдат новите Наум и Тея.
  • 4 Е!!!???

    0 0 Отговор
    И!!!??? А ПЪК БАБА МИ ВЧЕРА СЕ ВЪРНА ОТ ТАМ....БЕЗВКУСНИ НОВИНИ САМО ЗА ПЪЛНЕЖ ....УТЮАМ ДА ДРАЙФАМ ОТ ПРОСТОТИЯТА НА ДРАСКАЧИТЕ....
  • 5 Готин Джендър

    1 0 Отговор
    Наумчо добро телце поддържа, но нещо е почнал да плешивее.
  • 6 той

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мекс":

    За кинти, щото тъпаците ги гледат, а тия правят лев от това.