ФАКТИ.БГ

Рецепта на деня: Маринован домашен хрян

Върви отлично с печено месо, сарми и други подобни вкусотии от Балканите

Публикувана: 11 Юли, 2021 10:05
4 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2062
Рецепта на деня: Маринован домашен хрян
Снимкa: Shutterstock
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.

Необходими продукти:

2 корена хрян

сол - 1 с.л

захар - 1 ч.л.

вода - на око

винен оцет - на око

Начин на приготвяне:

Обелете, измийте и настържете корените хрян. Добавете сол и захар и разбъркайте. Сипете сместа в бурканче. Отделно смесете вода с оцет, сипете в бурканчето и затворете пастата от хрян с капачката.

Съвет: Може да пасирате хряна и в блендер, но по-вкусен е настърган. Количеството вода и оцет нагодете по свой вкус, зависи колко кисел обичате да бъде домашният хрян, пише Actualno.com.

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.7 от 6 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
1
Този коментар е премахнат от модератор.
Алтер
2 Отговор
Ммм, с една пържола върви чудесно.

Оценка:
-0 +2

Да бях станал конски доктор...!
3 Отговор
Тва, за, зимата е баш...!

Оценка:
-0 +3

Туй не го ща
4 Отговор
няма да го ям

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Валери Симеонов
Вицепремиерът Валери Симеонов с коментар за летните курорти
Разделянето на курортите на "тихи" и "шумни" са глупотевините на министър Ангелкова"

Още бисери
ТОП 5