13 Юли, 2021 07:00 10 643 0

Вашият хороскоп за днес, 13.07.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Добри възможности за изява за Телците

Вашият хороскоп за днес, 13.07.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не е изключено да загубите нещо важно, затова не се разсейвайте. Имате сериозни шансове за успех, ако не се впечатлявате от всички дребни произшествия, които ви се случват.

Телец

Този ден ще ви предложи добри възможности за изява. Помислете малко и за себе си, а не само за работата. Шансовете ви да се представите блестящо пред любимия човек са огромни, така че постъпете сериозно и действайте в подходящото направление.

Близнаци

Ненужната упоритост може да ви доведе до сериозни загуби, бъдете по-отстъпчиви и проявете гъвкавост по финансовите въпроси. Бъдете готови за изненади от всякакъв характер.

Рак

Малко хаотичен е днешния ден за вас. Денят сам по себе си носи много положителни идеи, от вас зависи дали ще позволите те да преминат през вас свободно. Бъдете възприемчиви.

Лъв

Не бъдете прекалено праволинейни, именно това може да ви коства известни загуби. Важно е да не губите общия поглед и държите страха далеч. Естественото вътрешното състояние на всеки е радост, върнете си го.

Дева

Може да ви се наложи да заминете за някъде, но това би ви донесло предимно приятни емоции. Късметът е с вас. Днес е уязвимо най-вече гърлото, така че не прекалявайте със студените напитки и ограничете бирата.

Везни

Нещата ще се стекат във ваша полза още от сутринта. Няма да се чувствате неудачници, дори напротив. Разчитайте на приятелите си, няма да ви подведат.

Скорпион

Трудно ще се адаптирате към изискванията на ежедневието. Спокойствието от почивните дни силно ще ви липсва. Днес е добър момент да минете на разтоварващ режим, пийте повече вода и наблегнете на суровите продукти.

Стрелец

Още от сутринта ще се чувствате под напрежение и то не само заради жегата навън. Главната причина за това да се чувствате не комфортно са най-вече вътрешните ви страхове. Всъщност те имат известни основания, но чак пък да се тръшкате. Върнете си оптимистичния поглед към света.

Козирог

Много бързо ще се наложи да влезете в крак с ежедневните проблеми. По-голяма част от отговорностите ще са на ваш гръб, така че бъдете готови да ги понесете. Не се вбесявайте от някои дребни шегички, в реда на нещата са.

Водолей

Днес ще се наложи да направите кратка финансова равносметка, за да знаете как да продължите по-нататък. Съвършено нови неща не е препоръчително да започвате, по-добре приключете със старите.

Риби

Денят е много подходящ да свършите всички дребни и досадни неща, които все отлагате. Добре ще успеете да се сработите с колегите си, така че работата ще потръгне. Не е зле да обърнете повече внимание на собствената си личност.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА