ФАКТИ.БГ

Рецепта на деня: Хапки от наденица в барбекю сос

Бързо, лесно, вкусно

Публикувана: 12 Юли, 2021 10:05
6 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 1718
Рецепта на деня: Хапки от наденица в барбекю сос
Снимкa: Shutterstock
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.

Необходими продукти:

500 гр. наденица по ваш избор

250 гр. барбекю сос по ваш избор

Начин на приготвяне:

Нарежете надениците на хапки, сложете ги в подходяща купа и прибавете соса. Разбъркайте добре.

По желание може да оставите надениците да се мариноват за 20-30 минути в соса. Загрейте грил тигана и леко го намазнете. Сложете хапките наденица и ги запечете за няколко минути.

За тази рецепта може да ползвате сурова наденица, но първо я изпечете във фурната или на тиган, след което залейте със соса и запечете за още няколко минути, пише flagman.bg.

Поставете оценка на статията:
Оценка 3 от 3 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Хапков
1 Отговор
Амчи туй ни съ ли кремвирши на фотото, бря:)

Оценка:
-0 +5

Иван Звездев
2 Отговор
Ма много сложно ми се вижда. Ще ям солети.

Оценка:
-2 +8

Гордън Рамзи
3 Отговор
Е, тази рецепта дори и за мен е твърде висока топка! Къде ще намеря в света кренвирши като вашите ГМО? Минавам на пиене, щом няма ядене...

Оценка:
-0 +6

Боци
4 Отговор
В горещините не се яде мазно и пържено.

Оценка:
-2 +2

Мръсния Фикри
5 Отговор
По добре от помия..!

Оценка:
-0 +2

Ей туй
6 Отговор
ще го ям но само с наденицата

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Моника Белучи
Италианската актриса пред фенове в Сърбия
Мъжете са животни"

Още бисери