Необходими продукти:
около 700 грама смляно говеждо месо
половин хляб (накиснат или използвайте галета)
чаша мляко
лук
няколко скилидки чесън
растително масло за пърженето
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Трохите хляб накиснете в млякото. След това ги добавете към месото като сложите и нарязания чесън и лук, както и подправките. Смесете всичко
И точно тук идва тайната циганска рецепта, която ще направи кюфтетата феноменално вкусни.
„Старият циганин ми каза, че към каймата слагат домати! Измиват се добре, обелват се и се нарязват на много ситно. След това се объркват с някаква зеленина (копър или магданоз) и всичко това се добавя към каймата за кюфтетата“, споделя читателка на jenata.blitz.bg.
И това е – от тук нататък пържете както обикновено.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Мръсния Фикри
16:16 13.07.2021
2 Младият Шукрет
16:30 13.07.2021
3 АНОНИМЕН
16:32 13.07.2021
4 мънго джери
16:49 13.07.2021
5 Има полуфабрикати готови
17:03 13.07.2021
6 Алкохолик
17:09 13.07.2021
7 Този коментар е премахнат от модератор.
8 Панаюрския бик
17:59 13.07.2021
9 Свинята от ну погоди
18:01 13.07.2021
10 Аре
08:15 14.07.2021
11 Ники
баба ми слагаше накиснат хляб във каймата
10:41 14.07.2021
12 Ей туй
11:07 14.07.2021