Last news in Fakti

12 Юли, 2021 17:54 4 368 2

Любо Нейков става кум на Шайбата

  • любо нейков-
  • кум-
  • петьо петков-
  • шайбата-
  • комиците

Влюбената двойка е заедно от повече от 10 години, а наскоро посрещна и нов член на семейството

Актьорът от комедийното предаване „Комиците“ Петьо Петков-Шайбата стана татко на малкия Богдан и вече е в трескава подготовка за предстоящата сватба с неговата майка Мария. Кумове на Петьо и Мария ще бъдат неговия шеф Любо Нейков и съпругата му Гинка, предава Флагман.бг.

Двойката е заедно от повече от 10 години. Миналата година Шайбата ѝ предложил брак, но заради ограничителните мерки покрай пандемията от COVID-19 се наложи отлагане на венчавката. Новината за бременността на Мария ги изпреварила и бъдещите младоженци решили да изчакат докато Богдан стане на няколко месеца. В момента Петьо и семейството му почивали на родното Черноморие, а наесен го чакали нови снимки в „Комиците“. Екип на забавното предаване вече се подготвял за сватбеното празненство.

42-годишният актьор отдавна бил подготвен за ролята на татко. Петьо бил дете на разведени родители и от малък помагал на майка си в грижите за по-малката си сестра Ели. Грижовността му се пренесла и върху приятелката му Мария. „С него се разбираме перфектно“, споделяла е бъдещата госпожа Петкова.

Шайбата имал трудно детство и още като дете започнал да работи. Комикът започнал трудовия си стаж едва на 14 години. Първата работа на бъдещата звезда на „Комиците“ била да продава вестници по улиците. „Пласирах сутрешната преса, а следобед ходех на училище. После се пробвах и в строителството. Въпреки крехкото си телосложение, бутах колички с вар и пренасях тежки тухли”, разказвал е актьорът. Шайбата е заработвал като барман, гумаджия и ски учител в Банско.

Един ден седнал да обядва с приятели, когато му телефонирал бащата на „Комиците“ Любо Нейков и го поканил на среща в офиса си. Обадил му се след като го препоръчал Кръстьо Лафазанов. „Приятелите около мен казаха: „Абе, бягай бе! На какъв се правиш? Любо Нейков ще ти се обажда“. Шест месеца бях живял във Франция, преди това 2 години бях в криза и нямах дори кабелна телевизия. Не бях гледал телевизия. Не можех да се сетя кой беше Любо Нейков. Питах го „Ти кой беше?”, а той каза „Браво, разсмя ме. Ела сега до офиса да се видим“, разказвал е за първата си среща с комика Шайбата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некадърника, сентел-пентел

    6 6 Отговор
    Кой го харесал....?!
  • 2 цербер

    7 0 Отговор
    Любо Нейков ЩЕ става кум на Шайбата.