12 Юли, 2021 14:55 2 520 6

„Ергенът“ търси перфектната дама за сърцето на мъжа мечта

  • ергенът-
  • кастинг-
  • любов-
  • риалити-
  • шоу

Днес започва кастингът за най-новото за българския ефир риалити шоу

Дамите, които копнеят да срещнат любовта и да изживеят своята романтична приказка, вече имат уникален шанс да променят живота си чрез най-вълнуващото телевизионно приключение– „Ергенът“. От 12 юли всяка представителка на нежния пол, която все още не е открила своята половинка, може да направи първата по-нестандартна стъпка към щастието, като се запише за кастинг за шоуто на сайта btv.bg.

Задължително условие за участие е дамите да вярват в истинската любов и да са готови за нея. Независимо в какъв етап от своята житейска и професионална реализация се намира всяка една от тях, тя трябва да притежава смелостта да постави любовта на първо място в живота си и да се бори за нея.

Най-вълнуващото и романтично приключение в телевизионния ефир проследява пътя на двадесет дами към сърцето на един единствен мъж, който в края на пътешествието има възможност да открие жената на мечтите си. По време на целия сезон участниците ще търсят и откриват различни пътища един към друг във вълшебната обстановка на впечатляващо чуждестранно имение, докато опознават екзотични и вдъхновяващи места.

Неповторима наслада за сетивата на участници и зрители ще донесе приказната обстановка в предаването, която ще пренесе всички тях в един истински рай на Земята. Едно от най-романтичните и екзотични места в света, ще бъде „замъкът“, в който принцесите и техният принц ще живеят сред изискан лукс и неповторима природа. Скрити романтични заливи, уединени градини, незабравими залези и най-вече - божествена зора, която всеки ден ще дава начало на нови емоции за участниците и ще помага на дамите да намерят правилния път към сърцето на ЕРГЕНА.

"Ергенът" (The Bachelor) е едно от най-успешните любовни риалити програми в световен мащаб. Предаването се излъчва в 31 държави по света, а сега идва в България. Първият сезон се излъчва през 2002 г., а до сега само в САЩ то има 25 успешни сезона, както и спиноф за дамите - "The Bachelorette", в което ролите се разменят - за сърцето на една дама се борят няколко мъже.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    1 3 Отговор
    това звучи много ИНТЕРЕСНО ас самия съм мъж мечта СТРАХОТЕН романтик свръх ИНТЕЛИГЕНТЕН с гениално философска мисъл с стабилна работа и лично мое опелче от друга страна и моята съпруга ВЕСИ е идеална жена добра романтична и красива като поп фолк певица така че идеалните двойки се срещат дано и тези в предаването се срещнат
  • 2 Ами

    4 1 Отговор
    Поредното промиване на мозъци ... ето нещо малко по смислено:
    "Някои учени смятат, че основният елемент във вселената поради голямото му количество е водородът. Аз оспорвам тази теза. Глупостта е много по разпространенавъв Вселената, затова глупостта е основният елемент в нея."
    Франк Запа
  • 3 Стар терикат

    3 1 Отговор
    Ще му сваля кожата с браснарско ножче на тоя противен човек маги халваджиян
  • 4 Контингента

    1 1 Отговор
    Пробвайте, не се знае какъв ще бъде, Фикри искал голям,, бонбон,, а вий го изяждате....!
  • 5 адреналинка

    3 1 Отговор
    Славчо - победителят от изборите там ли е? Или Ники Василев го взе вече?
  • 6 Pob Halford

    1 1 Отговор
    и отново простотии